Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy extrém szexuális vágyam, amiről biztosan tudom, hogy a férjenek nem tetszene. Próbáljam vele megbeszélni, vagy hagyjam az egészet?
Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 18:56
11/17 A kérdező kommentje:
Bántania kellene. Nyilván nem akar. Nem papucs, de ez nem érintené jól.
2020. márc. 3. 19:09
12/17 anonim válasza:
BDSM?
A barátom szereti a fájdalmat, és ha kihasználom szex közben.
Plusz fojtogatás, taposás, korbács, ilyenek.
Kellett némi idő, mire megszoktam hogy ezt szabad, és hogy ez neki nem rossz hanem jó :D
Most már izgat; pontosabban az ő izgalma izgat fel engem is.
13/17 anonim válasza:
Keress olyat, akivel megélheted ezt. Ettől még megmaradhattok egy pár.
14/17 anonim válasza:
Szerintem nyugodtam hozd fel neki. Maximum azt mondja neki ez nem jön be. De ha normális pasas akkor azt mondja próbáljátok ki, esetleg lightosabban meg tudná neked adni ezt is
15/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy nem tetszene neki. Beszélj vele róla, győzd meg, hogy itt most nem úgy kell bántania és hogy ez csak egy játék. A férfiak többségének bejönnek az ilyen játékok, csak ők meg pont azért nem merik előhozni, nehogy félreértsék őket és emiatt agresszívnek tartsák.
16/17 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ezzel nem érdemes játszani, és addig örülj, hogy nem bánt egy férfi, mégha ez is lenne a kívánságod. Menj el inkább küzdősportot tanulni és ott oda-vissza alapon lerendezhetnek.
17/17 mikeXxX válasza:
Ebben semmi extra sincs a legtöbb nő ezt élvezi. Ha meg a vágyaidat nem nézi apárod akkor nem is igazi partner. 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!