Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy extrém szexuális vágyam, amiről biztosan tudom, hogy a férjenek nem tetszene. Próbáljam vele megbeszélni, vagy hagyjam az egészet?
Nekem van egy durva, tiltott extrém fétisem (soha nem próbálnám ki persze)
Ne kérdezzétek hogy mi az.
A páromnak elmondtam, nem akadt ki. Igyekszem mindenben őszinte lenni vele, így ebben is.
Első körben próbáld vele megbeszélni. Utána meg saját magaddal: mennyire vágysz rá, mennyire frusztrálna ha nem tudnád megélni.
Ettől még kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi lenne az a vágyad, rajta elő a farbával ez egy anomim oldal :)
#3 vagyok, #6-osnak
Ha ez a vágy mondjuk pedofília, akkor ki kéne élni?
(Nem, nem vagyok pedofil)
Ezt nem lehet kontrollálni, van és kész. A cselekedeteket viszont lehet, így ha valaki pedofil, de sose nyúlna "úgy" egy gyerekhez, akkor semmi gond.
Sajnos határozottan van egy fétisem, próbálom legyűrni de még mindig megvan. Ugyanakkor önuralmam is van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!