Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamagra Super vélemények?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye róla jó valamire?2020. márc. 3. 18:10
3/5 anonim válasza:
Miben más mint a sima Kamagra? Mivel itthon nem kapható elég sok a sufniműhelyben készült, gagyi hamisítvány. A hatóanyag-tartalom a lényeg mennyi van benne.
4/5 A kérdező kommentje:
Elvileg ez direkt a magömlés késleltetésre van.
2020. márc. 3. 19:33
5/5 anonim válasza:
En parszor ettem mar ilyet,este egy felet es nagyon sokaig birtam vele plusz kb rejtvenyt is fejthettem volna pl szopas kozbe akkor se lankadt volna le..de.mint elottem irtak mar,masnap reggel volt fejfajas nekem is tole..P force Super..sokkal jobb ebbol a szempontbol nekem attol nem faj csak ritkan es enyhebben sokkal..bar kinek mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!