Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kamagra 100 gold tabletatt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamagra 100 gold tabletatt, kette sabad vagni?

Figyelt kérdés
Csak hogy ellfelezzem es ne szedjek be egy egesz tabletatt.

2019. dec. 13. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen és csak felet vegyél be egy alkalomra!
2019. dec. 13. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:
ismerosomtol kaptam, igazabol az elsot kb 3-4 honapja vettem be , es par napja megint egyet, mind a 2x teljeset. Ezert is kerdeztem mert kicsit utana olvastam es azt irtak hogy eleg eros.
2019. dec. 13. 18:23
 3/8 gublug ***** válasza:
100%
Persze. Harmadba is ha akarod.
2019. dec. 13. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem bevonatos tabletta, minden további nélkül kettétörheted, csak arra számíts, hogy baromi keserű lesz :) (ezért van rajta a réteg mert nagyon keserű)
2019. dec. 13. 18:54
 5/8 A kérdező kommentje:
á ertem, legkozelebb megprobalok egy felet.Koszonom a valaszokat!
2019. dec. 13. 20:09
 6/8 anonim válasza:
Igen, sőt érdemes is 50 mg ot egyszerre csak. Ha akarsz eredetit rendelni, írj privát és segítek. Bármi kérdésed van akkor is nyugodtan :) És ne felejts el sok folyadékot inni hozzá!
2019. dec. 15. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Felezem vagy harmadolom en is.. sok sok vizet mellé
2019. dec. 16. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezért jobb a zselé, annak valamivel jobb izze van és egyszerűbb felezni az adagot, hiszen gyakorlatilag megiszod.
2020. febr. 7. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!