Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért szeretik ha szex után tisztára szopom a farkukat? L/18
Mert ezzel is birtokolni megalázni akarnak dominanciát kifejezni ami rohadtul nincs
De Pasik? 18 évesen már többes szám ?
Huha én érezném magam kellemetlenül
Látszik h nem egy generáció vagyunk
Ennyi idősen csak 1 pasit láttam.puceran
És nálunk szegyen volt az ha még le se érettségizett de többször forgaott kukit a kezében mint fakanalat vagy tankönyvet
De ez nem a te hibád teljesen részben az elcseszett társadalom az oka akkor vagy menő ha ribizli vagy vagy egy sutyerák tapló ..
Szóval nehogy ki maradjunk a sorból értem én ..
Mert ad egy plusz intimitást, bevállalósságot, hogy nem undorodsz az eredménytől és a terméktől. Nekem is bejön. Volt olyan barátnőm, aki szex után nem akarta bekapni és elég vágyölő volt a dolog.
#4: Ja, tényleg van különbség a generációitok között. Boomerként sokkal lenézőbb és elítélőbb vagy, mint az általad lenézett fiatal.
Mert te egy magát nőnek kiadó szopós faszi vagy.
Ilyen nőben nem igazán létezik, azok pedig nem ide járnak ilyen farok kérdéseket feltenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!