Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem akarok lefeküdni vele?
Lefeküdtünk már egymàssal, négy alkalom is volt, szóval nem félek vagy ilyesmi, és ő nagyon akar, de én nem nagyon akarom.. Innom kell ahhoz, hogy leakarjak vele feküdni, mert teljesen józanon egyszerűen nem akarom. Pedig szeretem őt. Miért van ez? Mit tegyek?
Lány vagyok.
De, simán lehetsz aszexuális.
Attól még lehetnek romantikus érzelmeid, csak a szex taszít.
Más ember iránt sem érzel szexuális vágyat?
Nem vagy annyira hulye, mint ahogy kinez a helyzet. Regi hazasok tudnanak meselni.
Szerelemmel vagy nagyon eros emberi szeretettel szereted?
Az en eletem alakult furcsan. No vagyok, nem tud egy emberben egyutt lenni, hogy jol erezzem magam vele, szeressem es nemi vagyat erezzek. Nalam hosszu szuzesseg, szexmentes parkapcsolat es alkalmi szex jott ossze. Persze, hogy nem igy akarnam, de igy mukodok.
En is szeretem a parom, de ugy hagyta abba a szexet, hogy erezte rajtam, en ot nem kivanom. Csak mi mar nem vagyunk fiatalok. O sokat elt elotte. Aztan kis titkai voltak. Most meg nekem.
Ha lefekszel vele, az borzaszto lesz, akar undor, akar kozony.
De ha meg tudnatok maradni szoros ismeretsegben. Sajnos csak ha ketten egyforman birjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!