Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha nem akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem akarok lefeküdni vele?

Figyelt kérdés

Lefeküdtünk már egymàssal, négy alkalom is volt, szóval nem félek vagy ilyesmi, és ő nagyon akar, de én nem nagyon akarom.. Innom kell ahhoz, hogy leakarjak vele feküdni, mert teljesen józanon egyszerűen nem akarom. Pedig szeretem őt. Miért van ez? Mit tegyek?

Lány vagyok.

2020. márc. 2. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
Gyökér vagy, nem aszexuális.
2020. márc. 2. 20:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó volt a szex? Ha nem volt jó, akkor ezért van, vagy aszexuális vagy
2020. márc. 2. 20:39
 13/20 anonim ***** válasza:
47%
Vagy leszbikus...
2020. márc. 2. 20:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatjuk, hogy miért van ez. Nem tudjuk, hogy tényleg szerelmes vagy-e, vagy csak ezt állítod. Nem tudjuk, volt e valami korábbi traumád, ami miatt nem kívánod a szexet. Mással kívántad-e, csak ezzel a férfival van-e valami probléma, történik e mostanában valami az életedben ami túlzottan elvonja a figyelmed, bántottak-e meg nagyon a közelmúltban amitől nem bízol a partneredben, vagy nem hiszed, hogy neked elég jó lenne... Pszichológus?..
2020. márc. 2. 21:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

De, simán lehetsz aszexuális.

Attól még lehetnek romantikus érzelmeid, csak a szex taszít.

Más ember iránt sem érzel szexuális vágyat?

2020. márc. 2. 21:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Hát volt már előtte is barátom, de egyikőjükkel sem feküdtem le, ő volt az első, és hamar három hét után feküdtem le vele (előtte volt fel éves kapcsolatom is) traumám nem emlékszem, hogy volt-e
2020. márc. 2. 21:48
 17/20 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagy annyira hulye, mint ahogy kinez a helyzet. Regi hazasok tudnanak meselni.

Szerelemmel vagy nagyon eros emberi szeretettel szereted?

Az en eletem alakult furcsan. No vagyok, nem tud egy emberben egyutt lenni, hogy jol erezzem magam vele, szeressem es nemi vagyat erezzek. Nalam hosszu szuzesseg, szexmentes parkapcsolat es alkalmi szex jott ossze. Persze, hogy nem igy akarnam, de igy mukodok.

En is szeretem a parom, de ugy hagyta abba a szexet, hogy erezte rajtam, en ot nem kivanom. Csak mi mar nem vagyunk fiatalok. O sokat elt elotte. Aztan kis titkai voltak. Most meg nekem.

Ha lefekszel vele, az borzaszto lesz, akar undor, akar kozony.

De ha meg tudnatok maradni szoros ismeretsegben. Sajnos csak ha ketten egyforman birjatok.

2020. márc. 2. 23:06
 18/20 anonim ***** válasza:
33%
Ha aszexualis vagy, akkor senki massal se es fantazia szintjen sem kell neked a szex. Akkor nem szabad eroltetni es neki kell kitalalnia, hogy birna ezt megoldani.
2020. márc. 2. 23:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különleges. Valoszinüleg sokkal többet vártál a szextöl mint amit kaptál végül.Egymásra kell hangolodnotok. Részben meg kellene ismerned magadat, hogy mi lenne a jo és izgalmas neked (masztizol rendesen?) és a tapasztalataidat meg meg kellene beszélnetek. Ha kell akkor nyugodtan igyál annyit, hogy a gátlásaid oldodjanak. (Ha van kérdésed ezzel kapcsolatban, irhatsz privit.)
2020. márc. 2. 23:38
 20/20 anonim ***** válasza:
65%
Dehogy szereted, ha szeretnéd akk nem kellene leinnod magad ahhoz h szexelj vele.
2020. márc. 3. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!