Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarok csak azzal az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarok csak azzal az egy emberrel lefeküdni akire azt mondja minden barátnőm, hogy ne?

Figyelt kérdés
Mert ott hagy kihasznál stb... Van egy olyan érzésem hogy azért mert azt gondolom engem nem fog
2016. nov. 30. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert mindig a " tiltott " gyümölcs a legédesebb.. Pl egy egyszerű példa Hiába mondod a gyereknek hogy Ne fogd meg a kályhát mert forró! A gyerek csak azért is megfogja fogni.. És amikor saját bőrén tapasztalja meg hogy hát igen igazuk volt tényleg forró a kályha többet nem fogja csinálni!!! Tudom hülye példa de kb. Ugyanaz...
2016. nov. 30. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy féltékenyek. De lehet, hogy ismerik, és tényleg csak kihasználna. Bár te mit akarsz, csak szexet, vagy kapcsolatot? Mert ha csak szexet, akkor a kihasználás fogalmának sincs értelme itt.

Én azért minden esetre inkább a saját megérzéseimre hallgatnék, mint a barátnőimre.

2016. nov. 30. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert hülye vagy.
2016. nov. 30. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!