Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Srácok, ti miket, hogyan csinálnátok a helyemben?
A barátnőmnek ma van a szülinapja, mikor ma reggel megkérdeztem mire vágyik úgy igazán bármi eszembe jutott de amit mondott nem gondoltam volna. Azt mondta hogy egy olyan együttlétre vágyik ami a kényeztetéséről szól. Az alap szex nálunk így néz ki:
Csókolózunk, elkezd vetkőzni aztán elkezd engem vetkőztetni. Aztán a “boxeremet szimogatja”, kielégít mejd én egy Kicsit simogatom, a combját, fenekét, majd egy kicsit a punciját, aztán 1-2 percig ujjazom hogy nedves legyen. Aztán fordulunk, lovagló, utána kutya. Aztán elmegy zuhanyozni.
Nos vannak vágyai amit folyton mond, de én nem szeretek csinálni, pl a misszi nagyon unalmas és nem izgat!
Viszont most szeretnék neki örömet okozni. Valaki leírná szerintetek hogy és mint csináljam? Lányok, nektek milyen a jó szex? Srácok, ti mit csináltok a lányokkal? 19F
Szóval ha jól értem akkor, a barátnőd elmondta mit szeretni és mire vágyik. Te jelen voltál amikor ez elhangzott, hallottad és tudod, hogy a barátnőd mit szeretne. Tudatában vagy annak, hogy a barátnőd mit szeretne. Fejből tudod, le is írtad ide nekünk, hogy a barátnőd mit szeretne.
Majd valami okból kifolyólag, valami ismeretlen indíttatástól vezérelve az jutott eszedbe, hogy megkérdezel egy marék internettrollt, hogy mit szeretne a barátnőd, mert neked fingod sincs róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!