Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a legnagyobb korkülömbség közted és a szexpartnered között?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is irjatok2020. márc. 2. 11:37
21/29 anonim válasza:
A csaj 16 volt en 36. Szoval 20 ev.
22/29 anonim válasza:
20 evesen volt az elso szexualis egyuttletem, a ferfi 45 volt (ezt utolag tudtam meg, en fiatalabbnak hittem egy par evvel). de csak haromszor fekudtunk le, mert vendegtanar volt itt par honapig...
23 evesen most jelenleg egy 47 eves csavo utan epekedek...de egyelore csak epekedek raadasul eleg ritkan latom, mivel en egyetemen csinalom a mesterszakot, o meg egy masik reszlegen professzor. Szoval hatarozottan az idosebbek jonnek be, bar nem probaltam meg fiatalabb sraccal, igy nem tudom megmondani, "ki a jobb", illetve nagyon viszonyitani sem.
24/29 A kérdező kommentje:
22es! Latom akkor neked az idosebbek jonnek be, nekem is, de eddig 10 evnel nagyobb korkulonseg nem volt, ezert lennek kivancsi milyen ha sokkal nagyobb a korkulonseg
2020. márc. 5. 19:11
27/29 anonim válasza:
30 év körül, de én mindig kamuzom a koromat, másét meg sosem kérdezem. És mégcsak nem is alkalmi kapcsolat volt egyébként, viszonylag hosszú életű. 25/N
29/29 anonim válasza:
Én voltam akkor 16, a pasi 37
L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!