Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A féltékenység minden esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A féltékenység minden esetben megöli a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2020. márc. 2. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elobb utobb sajnos igen
2020. márc. 2. 11:35
 2/6 Csicuki ***** válasza:
100%
A féltékenység mértékétől is függ meg a gyakoriságától néha egy egy kisebb féltékenység elfogadható
2020. márc. 2. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Igen, de egyenesen arányos!
2020. márc. 2. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden esetben.

Vannak olyan párok, akik pont azt nagyon szeretik egymásban, hogy féltékenyek.

De egyébként ha nem ad okot arra hogy féltékeny legyen az egyik, akkor itt el van kerülve a probléma.

Nekem egy fél éves kapcsolatomnak lett vége, mert a volt párom sokat féltékenykedett.

Sulin kívül nem mehettem sehova, minden 20. percben hívogatott, hogy otthon vagyok-e, és ha igen, megkérdezte, hogy van itt velem valaki.

Egyik nap, mikor már betelt a pohár, beszéltem vele, és mondtam neki, hogy nekem ez nagyon nem jó, amit művel és soha nem adtam okot arra, hogy féltékeny legyen.

Csúnyán össze kaptunk, állítása szerint ez a természetes...

Szóval a idegességemben hozzá vágtam, hogy vagy visszább vesz, vagy itt be is fejezhetjük.

Rendesen megijedt, így mondogatta, hogy jó, csak ne szakítsak vele.

Rá 2 hétre szétmentünk.

2020. márc. 2. 11:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, attól függ milyen a "mértéke". Arany középút. Aki egyáltalán nem féltékeny ott a partnert azt érezheti hogy érdektelen. Aki viszont betegesen az, ellenőrizget, elszámoltat - na az tényleg gyilkosa tud lenni egy kapcsolatnak (kivéve ha az "ellenőrizendő" személy tudat alatt direkt a kontrollra vágyik).
2020. márc. 2. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez sajnos így van. Az ilyesmi a másik félben egyáltalán nem azt érezteti, hogy törődnek vele, sokkal inkább azt, hogy kéretlenül és kellemetlenül rámásznak, ezért automatikusan is távolságtartóbb lesz. A féltékeny félnek viszont ez csupán olaj a tűzre, még inkább azt érzi ettől, hogy elvesztheti a párját.
2020. márc. 2. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!