Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek orálozni a nők?
Ilyenkor fogazz és ő is megijed, és nem kell csinálni. :)
Igen, a legrosszabb, hogy minden szarra figyelni kell. Hogy ne fulladj meg, hogy ne fogazz, áh, gyűlölöm, mikor rá kell húznom az ajkaimat a fogaimra, kegyetlen megalázó. Csinálok egy dolgot, ami nekem szar, de menjek 100%-ra, hogy a másik élvezi, amivel én gyötrődöm.
En imadom csinalni, nagyon fel tudok izgulni a sajat szopasomra, sokaig abban a hitben voltam h minden no szereti
Aztan a bnom feldobta hogy o amugy utal szopni csak azert csinalja mert elvarja a pasi
Neztem ra h ez komoly?
En ugy vagyok vele, h amit nem akarok vagy nem elvezek akkor nem fogom senki kedveert csin
Kövezzetek meg.. számomra teljesen erthetetlenek az olyan kommentek, hogy a szopas megalázó. Mi a megalázó könyörgöm? Maximum ha egy buliban valami tok idegent pippantasz. Igazából az sem megalázó. Csak szánalmas.
Vagy én vagyon rosszul összerakva. Nekem iszonyat fontos, hogy a paromnak jot tegyek, amit emellett élvezek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!