Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert szarit a sperma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szarit a sperma?

Figyelt kérdés
Miutan belemelvezett a pasi, szaraz leszek tole belul.
2020. márc. 1. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
talan azert leszel szaraz mert mar nem nedvesedel szex hianyaban
2020. márc. 1. 14:04
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem

Amig nem volt belemelvezes, nem volt ilyen.

2020. márc. 1. 14:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem tudom,en meg ilyenrol nem is hallottam.

Es kellemetlen erzes ha szaraz vagy ?

2020. márc. 1. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
26%

A sperma lugos kemhatasa furcsa modon ellenseges a no savas kemhatasu huvelyenek. Ha felborul az egyensuly, akkor leszel fogekony gombas es bakterialis fertozesekre.

Vegyel olyan recept nelkul, illatszerboltban is kaphato keszitmenyt, ami tejsavas kup, helyreallitja az egyensulyt. Es amit nogyogyaszok ajanlottak azelott, a vilagon a legegyszerubb kapni. Natur sima joghurt. Ujjaddal nyomkodj belole, tegyel be betetet vagy zsepit a bugyidba. Vagy minitampont. Ezek a hasznos bakteriumok, amik baratai a huvelynek.

A tul nagy mosakodas belul nem tesz jot, de ha maskor benned van sperma, zuhany alatt vizess ujjal probald kimosogatni.

2020. márc. 1. 14:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Nincs semmiféle gyulladásom, se fertőzésem, nem fogok joghurot nyomkodni magamba, az ilyenek nekem sose használtak.
2020. márc. 1. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Pedig en szivesen kinyalnam belolled a yoghurtot
2020. márc. 1. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#4 elfelejtette oda irni a lényeget:

egy Orvos

2020. márc. 1. 15:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Kepzeljetek voltam orvosnal, nincs semmi bajom.
2020. márc. 1. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlo van,inkabb beduzzad tole az egesz huvelyem de egy par ora utan mar elmulik. Lehet hogy a sperma kemhatasa miatt van ez.
2020. márc. 2. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!