Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom belém élvez, mit tegyek hogy egyből kifollyon minden sperma, és ne jöjjön még belőlem másnap is?
Figyelt kérdés
Egyből letusolok mindig, de ez mégse elég.2020. febr. 28. 09:50
1/7 anonim válasza:
Egyszerű, ki tudod nyomni magadból szex után, én kiszoktam
Ha nem nyomod ki, jo h csepeg kifelé
2/7 anonim válasza:
Vagy kinyomod vagy ha elég mélyre élvez akkor nem folyik ki
3/7 anonim válasza:
Csajom is kinyomja, fürdik is utána. Mégis jön belőle még másnap is. Betétet szokott betenni olyankor.
4/7 anonim válasza:
Semmit, tisztasági betétet teszel be arra az 1-2 napra, ha amúgy nem használnál. Én a magam részéről ezért szeretem jobban a gumit, nekem nem volt kellemes sosem, hogy még másnap is éreztem a csordogálást és a spermaszagot, ha elmentem pisilni. :(
5/7 anonim válasza:
Használjatok gumit, és nincs ilyen gond. Egyébként vedd le a zuhany rózsát és próbáld jól kiöblíteni.
7/7 anonim válasza:
Nekem feszes a huvelyem, de azert zuhany alatt allva tiszta ujjal felnyulok ugy, hogy erezzem, az osszegyurodott reszek utat engednek neki. Azert a gravitacio egyszer mukodesbe lep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!