Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket felizgat, ha a barátnőtök felizgul rátok vagy élvezi a sexet veletek? Rádob ez a tudat egy lökettel az élményre?
Mi??!!!
Ebbol ugye az kovetkezik, hogy alapesetben a no asszisztal, engedelmesen kielegiti a ferfit.
Atyaisten.
Nem mellesleg nagyon feldobja az élményt, ha élvezi a szexet és kélyesen, önkívületien, szenvedélyesen nyög és ilyen hangokat hallat.
Ez negyon jó és nagyon izgató, merevedés fokozó helyzet.
Hogyafenébe ne???
:-)
Nagyon izgató!
A páromnál érzem,mikor napközben szorosan megölelem,és enyhe remegést érzek a gyomránál.Az annyira be tud indítani.
Nem! Engem kifejezetten taszít és elveszi a vágyam, ha a csajom be van rám gerjedve és élvezi velem a szexet.
Hülyegyerek! Hogy lehet ilyen barom valaki???
Igen.
Főleg ha valami új dolgot csinálok vagy a párom akkor megszoktuk beszélni, hogy azt mennyire élvezzük.
Így tudjuk pontosan aktuálisan mit szeret a másik és könnyen kitudjuk elégíteni egymást.
Meg szex közben is kommunikálunk és nyílván amikor a párom azt mondjat, hogy "Aaaazt a k--va", "Aaaaszta", "Ezt légyszi ne hagyjd abba" akkor én is jobban élvezem, mert tudom hogy neki is nagyon jó.
Nem.
Az a jó mikor egy fadarab azt nézi a plafont.
Mikor olyan száraz mint a szahara,azt reszeli a fas.om
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!