Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi a legizgatóbb pasicsábító szerkótok amiben full sexinek érzitek magatokat?
Van egy fürdőruhám, amit csak azért vettem, hogy a barátomat elcsábítsam vele anno :D de persze vannak utcai ruhák is, amiket szeretek
20L
Megajándékoztam magam egy klasszikus fazonú, fekete, csipkés fűzővel. Természetesen egy pár combfixet is előhalásztam hozzá, hogy teljes legyen az összhatás. Nagyon izgalmas efféle kelmékbe bújtatni a testem, mert már önmagában felizgat a tudat, hogy ezt veszem fel. A fantáziám beindul, arra gondolok, milyen alkalmak adódhatnak, amikor mások előtt is viselhetem majd.
És nem feltétlenül a szexuális együttlét az, ahol megakad az agyam ilyenkor, de ösztönösen fordulok azok felé a férfiak felé, akikről tudom, hogy különösen fogékonyak, nemcsak rám, de rám fekete csipkébe borulva.
Nyilvánvalóvá vált számomra, hogy bizony az egészben a legizgalmasabb a harisnyatartó. Megmagyarázhatatlan, de nem is igényel különösebb kommentárt.
Egyszerűen van valami hihetetlenül erotikus abban, ahogy a fenekembe vág a vékony pánt. Mint ahogy abban is, ahogy ráfeszül a combomra és a combfix csipkés végébe torkollik.
És már el is képzeltem, hogy a fűzőt és a harisnyát viselve csupán, négykézláb térdelek, és felkínálom a vékony pántok és csipkeszegélyek keretezte pinám.
És élvezem, hogy bár csak egy apró részletről van szó, mégis egy kicsit izgatottabban mozog bennem a farok, egy kicsit erősebben markol a tenyér és egy kicsit hangosabb a nyögésem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!