Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legizgatóbb hely ahol szexeltetek? Lányok, Esetleg volt már hogy masztiztatok buszon, vonaton, ilyesmi?
A pasim az erkélyen megdugott fényes nappal, hatulról. Ahogy belémtolta el is élveztem azonnal.
A nyáron a Balatonban a fürdőzők között.
Aki liftben csinalta mondjamar el azt hogy hogyan?:D
Strandon előjatek..apartmanban...
Nadas között.
Meg mondom nektek őszintén pasikat nem izgatja h leteperjek a nőt más helyszinen mint az ágy.
Rengeteg helyen toltam már, főként fiatalabb koromban, Gellért hegy, hűvösvölgy,parkok, lift, egyszer buszon is volt bugyiban a kezem, a csaj el is élvezett, nekem meg szét durrant szinte a nadrágom! 😊
Persze voltak helyek ahol maga a behatolás necces lett volna, de azért feltaláltam magam sokszor sok helyen! 😉
33/F
Most olvastam h hozzászóló kérdezte liftben hogy megy.
Úgy emlékszem lestoppoltuk de amikor végeztünk vettem észre h bárki ránknyithatott volna :-O Hátulról ment a menet, támaszkodva falnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!