Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van különbség szűz és nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van különbség szűz és nem szűz punci közt?

Figyelt kérdés
Ha például eddig csak egy csávója volt a lánynak, de már rég nem szexelt, van különbség pl szűkösségben?
2020. febr. 29. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Van.
2020. febr. 29. 10:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Micsoda? Tágabb? Sokkal?
2020. febr. 29. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Tágabb van hogy, egy kissebb kaliberű péniszt nem érzi a csaj hogy benne van e.
2020. febr. 29. 11:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem eddig sokan mondták hogy ugyan olyan szűk, egy millimétert sem tágul egy csávó után, főleg ha csak egyszer volt vele
2020. febr. 29. 11:25
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ja ha egyszer kotorták ki a ribit akkor azt még nem lehet érzékelni.
2020. febr. 29. 11:27
 6/9 anonim válasza:
Az első alkalom után már lesz egy olyan "képessége" a hüvelynek, hogy jobban tágul. Legalábbis ezt olvastam, és tapasztalatok alapján is így van.
2020. febr. 29. 12:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarom meg ezt a boduletesen noi testhez nem ertok konferenciajat.
2020. febr. 29. 12:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, az az igazság, hogy teljes mértékben én is így érzem xdd Szerintem hót hülyeségeket írnak
2020. febr. 29. 12:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem a partnerek számától függ, hanem hogy milyen régóta és milyen rendszeresen él nemi életet valaki. Az igazi különbség talán egy nagyon kezdő és egy tapasztaltabb nő között van. Nekem pl az első kapcsolatom idején végzett nőgyógyászati vizsgalat leleten még szűk vagina szerepelt, a mostanin már közepesen tág. De ez semmilyen hátrányt nem jelent, mert egy tapaazraltabb nőnek sokkal érzékenyebb tud lenni a belső hamreteg kopása miatt, illetve sokkal tudatosabban tudja már használni az izmait.
2020. febr. 29. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!