Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Titeket izgatna az, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket izgatna az, ha olyan nővel kerülnétek szexuális viszonyba, aki anno még pelenkázott titeket?

Figyelt kérdés

Pl. anyukátok egyik barátnője.

Arról mesélne, hogy milyen cukik és szexik voltatok pelenkában, és volt már hogy ő vakart titeket ki a szarból és hajolt el a pisisugaraitok elől.

2020. febr. 28. 00:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%
Pelenka, sz@r és pisifétis. Gratula,undorító lény vagy!
2020. febr. 28. 08:07
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
nem is lány, egy kisfiú még
2020. febr. 28. 08:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Elég sok hasonló korú "barátnőm" volt az életem folyamán,de mára már csak a fiatalabbak,40-50-es korosztály tud igazán lázba hozni.
2020. febr. 28. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
Én egy ápoló nővel jöttem ősze aki kórházba pelenkázót. És azóta a feleségem lett.
2020. márc. 4. 15:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Még most is pelenkázhatna. 😉
2021. nov. 22. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!