Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy régi fiúhaverom a kollégám lett, akivel anno elég nagy volt köztünk a szexuális feszültség. Vajon gondol még úgy rám?
Figyelt kérdés
Most is érzem a feszkót, de nem lehetek benne 100%-ig biztos, és elég kellemetlen... régebben valahogy sosem jött össze a szex, megmaradt plátóinak. Fiúk, ti mit éreznétek? L232020. febr. 16. 20:10
1/5 anonim válasza:
Remélem dugni fogtok, szorítok!
2/5 anonim válasza:
Volt már olyan, hogy érezni véltem némi "feszkót", de én sosem tudtam biztosan, hogy a másik mit érzett. Szerintem gyakori, hogy az ilyen megújul új találkozáskor, ha tényleg volt ilyen, és nem csak te érezted, de mi sem látunk a fejébe. Csak a viselkedését figyelheted. Aztán vagy kezdeményezel finoman/egyértelműen, vagy nem.
3/5 mantis religiosa válasza:
Szerelem szaga száll a szélben...
4/5 anonim válasza:
Nem vagyunk gondolatolvasók, de drukkolunk nektek :) Mindenesetre mosolyogj rá nagy csillogó szemekkel, kacérkodj vele és reméljük a legjobbakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!