Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogsi nélkül egy 30 év feletti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogsi nélkül egy 30 év feletti férfi teljesen esélytelen a nőknél?

Figyelt kérdés

2020. febr. 27. 23:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem nincs jogsim, epilepsziás vagyok, de nem az aki elveszti az eszméletét és veri magát eszméletlenül... egyszerűen úgy derült ki, hogyha hozzáértek a végtagjaimhoz hirtelen, akkor elöntött mindig ilyen melegség és hányinger meg hirtelen gyorsan mozgó képektől bezavarodtam. De csak ennyi volt meg néha úgy éreztem nem kap oxigént az agyam... elküldtek MRI-re meg EEG-re és az MR az nem lett rossz, de az EEG már mutatta hogy vannak rendellenes agyhullámaim éber állapotban... akkortól sajnos lemondtam a jogsiról, de másokat se veszélyeztetnék így kocsiba ülni és vezetni, pedig régen vezettem :/ a kocsim azóta eladtam, nem is vágyok jogsira, ennek ellenére van családom, feleségem, gyerekem... feleségemnek van jogsija, de nem vezet, ő fél a mai utakon annyi a baleset... minket az autó érdekel a legkevésbé, sportosak vagyunk, eljárunk gyalog vagy ha messze megyünk akkor busz, vonat... amelyik nő a jogsira és az autóra megy az eszetlen buta és nem önmagadért szeret!
2020. febr. 28. 08:58
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Nekem B, T, C, B+E, C+E jogsim van, és nincs bnőm. Nem függ össze. 34F
2020. febr. 28. 09:43
 13/20 anonim ***** válasza:
24%
#12 Azt hittem a kamionosoknak mindg van noje. Akar tobb is...
2020. febr. 28. 16:48
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
Ha Pesten laksz és nem egy külkerületben akkor teljesen fölösleges a jogsi me a kocsi, meg szerintem a megyeszékhelyeken is. Kistelepülésen már neccesebb a közlekedés kocsi nélkül.
2020. júl. 9. 15:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
32 vagyok, jogsi nélkül, dögös feleséggel, 2 gyerekkel.
2020. júl. 9. 16:21
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem.. Miért kell jogosítvány??
2020. júl. 9. 16:56
 17/20 anonim ***** válasza:
24%

Mivel nekem nincs jogsim és vidéken lakom ezért elvárom hogy páromnak legyen. Utánfutó, traktor, kamionra is akár. Kell ennyi. Ha ismerkedésnél kiderül hogy a pasi buszozik mert nem tud vezetni, az nagyon gáz, ott is hagyom, mindegy mennyire kedves.

25 N

2020. nov. 28. 12:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
20 vagyok most csinálom CE re, mégsincs barátnőm
2020. nov. 28. 14:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Én, mint nő azt megértem, hogy persze van olyan, akinek betegségek, vagy egyéb problémák miatt nem lehet jogosítványa. De azért kissé gáz szerintem, ha mondja nekem, hogy mennyire szeret buszozni, meg, hogy van buszbérlete, miközben nekem jogsim is és autóm is van, s én kell őt vigyem a randira például.
2020. nov. 28. 22:27
 20/20 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy igen...
2020. dec. 2. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!