Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan férfi aki sosem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi aki sosem volt szűzzel?

Figyelt kérdés
Nem is bánjátok, hogy ez kimaradt? Hogy milyen érzés a szűzhártya átszakítása pl?
2020. febr. 27. 22:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Én nem voltam.

Persze izgalmasan hangzik.. de nem is érzem úgy, hogy kimaradt valami az életemből.

2020. febr. 27. 22:07
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem bánom, mert túl óvatosnak kell lenni, de még nem vagyok semmiről se lemaradva. 26/F
2020. febr. 27. 22:07
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem voltam. Kicsit persze kíváncsiságot furdalja. De ugyanakkor nagy felelősségnek érzem, mert elég meghatározó az első alkalom. És én sem vagyok egyszerű szexuálisan, szóval ezért lehet mindenkinek jobb így.
2020. febr. 27. 22:13
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Igen, én. Kicsit bánom, de több haver is mondta, hogy annyira kell figyelni egy szűz csajra, hogy abban semmi élmény nem marad.
2020. febr. 27. 22:18
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Én se voltam de mivel nem tudom hogy milyen érzés így nem is hiányzik annyira...

A szexualitás és a szüzesség túl van misztifikálva

2020. febr. 27. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
nem voltam, de nem hátrálnék meg a dologtól :)
2020. febr. 27. 22:40
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Én. 30 vagyok. Elveszteni is tapasztalt lánnyal vesztettem el, utána is így ment a sor.

Én személy szerint bánom, de talán még adódhat. Persze szűz lány ritkán kezd kalandba nős, 30 felettivel, de ki tudja.

2020. febr. 27. 23:27
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Voltam és a szűzhártya átszakításból semmit nem érzel, ez nem egy cm-s betonfal, hanem egy szó szerint hártya vékonyságú bőrredő a hüvelybemenet felső részén.

Azt viszont érzed, hogy sokkal figyelmesebben és óvatosabban kell. A Kisherceg a rókáért felelős akit megszelídít te a partneredért hogy az első alkalom jó legyen neki.

2020. febr. 27. 23:42
 9/13 anonim ***** válasza:
24%

Mindig idősebb partnereim voltak, a kislányokat kerültem. Nem lenne türelmem egy szűz lánykához. Jó ez így.

29/F

2020. febr. 28. 02:03
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

én is ilyen vagyok, eddig csak tapasztaltakkal voltam. Tapasztalt alatt olyat értek, aki tényleg tapasztalt, még ha fiatal is volt, megélt jó néhány különleges aktust.

Bánom? Kicsit. Tudom, hogy nem lenne életem legjobb szexuális élménye, viszont engem az újdonság varázsa nagyon be tud indítani, imádok kipróbálni új dolgokat, emiatt vonzódom ehhez a fantáziához, de semmi több.

2020. febr. 28. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!