Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gumilabdat tulzasnak tartom, legalabbis nekem meg eddig egy pasim sem mondta, hogy olyan lenne. :)
28 N
Nekem bejön ha megcsináltatja valaki a lógós vagy formatlan cicit.. de ha pici a cici de szép akkor nem kellene.
Inkább 40 fölött korrekcióra ..
Amugy kicsit masabb erzés de izgató a tökéletessége es feszessége
Szerintem a feltuningolt mell csak ruhában néz ki jól. Voltam már szilikonmellű lánnyal, de csalódás volt, sokkal jobb a természetes mell.
Azok a lányok akik azt mondják hogy még nem volt panasz a mű mellükre, nem tudhatják hogy valójában mit gondolnak a fiúk erről. Én sem mondtam meg ennek a lánynak, mert sajnáltam hogy szegénynek nem igaziak vannak…
Elég vicces. Számomra nem izgató. Biztos lehet kivétel, de szerintem gáz az egész. Nagyon durván deformálódott kell hogy legyen, hogy elfogadjam. A pici vagy hogy lóg, nem indok.
Nem gumilabda, hanem inkább egy keményre fújt strandlabda. Semmi köze a valódihoz.
Felejtsd el az eddigi válaszokat. A szilikon 1000x jobb a természetesnel.
Az hagyján, hogy a formája, alakja sokkal szebb. De ahogy az implantátumokon feszül a lány bőre, az nagyon jó.
Nem is értem, miért hagyják meg a lányok a lógós, puha, csúnya melleiket.
Az eddigi válaszolók nagy része valószínűleg nő. Ne hallgass rájuk, irigyek, vagy nincs pénzük szilikonra. Ha megfigyeled, a műcicivel rendelkező válaszolóknál soha senki sem panaszkodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!