Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem rá a párom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a párom, hogy határozottabb legyen az ágyban?

Figyelt kérdés

Szeretném ha nem csak abból állna a szexuális életünk, hogy vasárnap reggel éppen megtalálja a fenekem és eszébe jut milyen kerek, neki meg éppen áll. Ez az egyetlen alkalom mikor ő kezdeményez. Szeretnék néha egy kis szenvedélyt, néha megszoríthatná a nyakam, vagy elpaskolhatna. Beszéltem vele erről, és azt mondta nem tudja elképzelni, hogy így viselkedjem velem, mert tisztel. Maximum egy olyan lánnyal menne neki akit nem tisztel és csak lefekszenek.

Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet erőltetni, de mikor én vettem fel egy enyhén dominánsabb szerepet akkor az tetszett neki, és fent említettem, hogy (attól függetlenül, hogy velem nem) el tudja képzelni hogy ilyesmit csináljon. Reménykedem, hogy nincs minden veszve. Vannak valamilyen praktikák amikkel halványan abba az irányba lehet terelni? Vagy hogy működik ez? (Egyikünk sem valami tapasztalt, neki alig voltak tartós kapcsolatai, előttem csak párszor szexelt én pedig vele veszítettem el)

20/l privátokkal kíméljetek

2020. febr. 27. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
kettőn áll a vásár ha az egyik fél nem akar valamit inkább hagyd
2020. febr. 27. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen pasi vagyok. Nem hiszem hogy rá tudna venni a párom.
2020. febr. 27. 09:35
 3/10 A kérdező kommentje:
RIP
2020. febr. 27. 09:38
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Én is romantikus vagyok, de ha tényleg erre vágyik a lány lehet keményebben is megtömni ledominálni megmutatni ki a főnök. Valóban RIP de ha szereted ne dobd már ki szegényt. Mindent meg lehe beszélni.

28 F ha mégis kellek.

2020. febr. 27. 09:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem àllt szándékomban kidobni ennyiért, az jó nagy baromság lenne ám.
2020. febr. 27. 09:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Helyes akkor vezesd rá, mondd meg hogy üssön vágjon csépeljen ahol csak tud mert ezt akarod. Bár remélem nem.
2020. febr. 27. 09:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló helyzetben vagyok, mint a párod, annyi talán a különbség, hogy szeretem a kemény szexet csak a kezdeményezéshez vagyok kicsit "félénk", ezért a páromnak kell rámmozdulni. Onnan viszont megy ami csak a csövön kifér. Elmondhatnád neki, hogy attól, hogy szex közben durvábban bánik veled, még tisztelhet - nem ettől függ. Rá kell jönnie, hogy az együttlétet el kell különíteni a kapcsolat többi részétől. Én is becsmérlő szavakat mondok a páromnak közben, megszorítom a nyakát, elfenekelem, a haját húzom, rászorítom a fejét a farkamra - tudom, hogy ez mind felizgatja őt, és a tudat, hogy imádja, teljesen beindít engem is, de a való életben rendesen bánok vele. :) A hálószoba más dolog :D Egyébként kérdezd meg szerintem, hogy hogy szereti a szexet (vonatkoztasson el a kapcsolatototktól), hogy írná le a számára tökéletes együttlétet. Fontos, hogy előzetesen mondd el neki, hogy akármit elmondhat, mindenféle "beteg" dolgot, nem fogsz másképp nézni rá és nem fogsz haragudni. Meg hát tégy is így. :D Nehéz megnyílni a másik előtt ilyen téren, de tud az ember meglepetést okozni. Sok sikert! 25F
2020. febr. 27. 09:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem fog menni. Ha nagy nehezen rá is veszed, az olyan lesz hiteltelen.

Erre egy megoldás szokott lenni: szerető.

Petsze egy ideig még tiltakozni fogsz a dolog ellen, de ha számodra fontosak a vágyaid akkor úgyis ez lesz belőle.

2020. febr. 27. 10:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem van egy olyan érzésem, hogy ő inkább SUB ahogy itt szokták mondani (behódoló, aki szereti, hogy őt irányítják, ellentétben a DOMmal, akire te is vágysz)

Általában a pasik DOMok, mert... genetika.

Ennek semmi köze nincs a tisztelethez, mert a szexben sok mindent megcsinál az ember, amit az életben nagyon tiszteletlennek lehet nevezni, de a szex az egy külön csatatér. Ott az élvezetről szólnak a dolgok és addig amíg olyat csináltok, amit élveztek, addig megvan a tisztelet. Akkor nincs meg a tisztelet, ha valaki valamire kényszerítve van, amit nem akar. (pl anált utálja a csaj, de a pasi addig erőlködik, hogy nem tud mit csinálni a csaj, rábólint. A pasi tudja, hogy a párja utálja ezt, de nem érdekli. Na AZ, az tisztelet hiánya! Sőt, én már félig-meddig azt is annak hívnám, amikor neked van egy vágyad, hogy mondjuk dominánsabb legyen, de ő nem lép, mert neki ez így jó...)

2020. febr. 27. 11:24
 10/10 anonim ***** válasza:

9:

Mint ahogy meddig azt is annak hívnhatjuk, amikor a kérdezőnek van egy vágya, hogy mondjuk dominánsabb legyen, de nem érdekli hogy a pasija más típus és mégis rá akarja erőltetni.

2020. febr. 27. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!