Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek ez túl merész, vsgy már visszataszító lenne? 22L
Ha a kocsiban ülök egy számomra vonzó férfival, akivel régebben szexeltem is, és ha csak úgy felhoznám neki (miközben másról beszélünk) , h nagyon lesz*pnám úgy mint régen.
Ez nagyon rossz ötlet lenne?
Kevesebb duma, tobb tett. Tedd a kezedet a combjara, aztan simogasd meg egyre feljebb es feljebb. 😇
En igy csinalom, nem megkerdezem...
29/N
a félelmed valós, simán nemet mondhat.
Én már mondtam nemet lány felajánlásának és hidd el, sokkal nehezebben viselik, mint a pasik, mert a pasik számítanak az elutasításra.
az egyetlen amit tehetsz, hogy előtte puhatolózol (van e éppen valakije, mennyire van kiéhezve, milyen a kedve)
Mivel már voltál vele, gondolom annyira ismered, hogy mondjuk ha maga alatt van, akkor szeret e szexelni (én pl nem, én akkor szeretek amikor jó a kedvem)
Nem tudni,hogy reagálna.Velem egyszer történt ez az eset:Bevásárlóközpont parkolója,és nappal!!
Elkezdte a nadrágomon az övet kioldani..
Ez nekem nem jött be.Megfogtam a kezét,és szoltam,hogy ezt nem szeretném.
Ha nem lett volna világos nappal,akkor azthiszem nincs gond.
Hozzáteszem,akkor még nem szexeltünk,csak ismerkedtünk.
A te esetedben viszont már voltatok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!