Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet igy nemi beteg?
Fuj undorítóak vagytok...
2 napja nem tusoltataok? Ennyire ne spóroljatok!!
Igen lehet nemibetegsége.
Elso ket mondatot igazan elhagyhattad volna. En fekvo beteg vagyok, nem csak ugy van hogy ki tudok menni, es nem csak sporolas miatt. O tusolt csak nem tudom mikor mar 😅 nem volt itthon szoval...
Viszont a másik felét koszonom a valaszodnak, szep napot!
Nemi úton terjedő betegségek nem függenek a fürdéstől.
Kaphat el húgyúti fertőzést szexuális kapcsolat nélkül is. Nőknél erre nagyobb az esély; a végbélben lévő baktériumok bekerülhetnek a hüvelybe, ami felfázást okoz.
Ha valakinek a higiéniai igénye csak két naponta terjed ki a fürdésre az ne csodálkozzon rajta, ha időnként összeszed ezt-azt.
Még aki naponta 2x is fürdik, toalett előtt-után is kezet mos, nem ül rá az ülőkére nyilvános helyen stb. az is össze tud szedni hüvelygombát (elég fertőzőképes). Nem nemi betegség, az ennyi idő alatt nem mutat még akut tüneteket.
Ti tenyleg ilyen kretenek vagytok,h mindennap furdotok??? :D
2 hetente szoktam.Kukit meg lábat olyan 3-4 naponta.A hajamat van,h 1 honapig se mosom.
O a no? Akkor eddig is volt folyasa, csak nem tunt fel, mert frissen mosdott.
Ez meg nem nemi betegseg!! Nok altalaban vagy gombas vagy bakterialis fertozest meg szex nelkul is kapnak. Ha a huvelyflora savassaga a spermatol lugos iramyba tolodik, vedtelenebb.
Ezert karbantartasra es elsosegelyre is lactacid, tejsavas receptmentes kup vagy natur joghurt kell a huvelybe.
Gomba lakik bennunk, de pl antibiotikum szedes utan elszaporodik. Bakterialis fertozes szekletes vecepapirtol is lehet.
Szoval SOS joghurtot felnyomni. Nogyogyasz elott vagy helyett Canesten kombinalt keszitmeny, gombara es bakteriumra. Ha elmulik, ennyi. Ha nem, nogyogyasz kenetbol kitenyeszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!