Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet igy nemi beteg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet igy nemi beteg?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 4napja egyutt voltunk es nem zuhiztunk 2 napja az lenne a kerdesem hogy igy lehet nemi betegseget elkapni? Tudom gagyi kerdes de szamomra erthetetlen, hogy nekem nincs senmi bajom, se nem viszket se nem budos se semmi, neki meg folyasa van es allitolag fertozese. Most akkor megcsalt vagy lehetseges, hogy tolem van?
2020. febr. 26. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Fuj undorítóak vagytok...

2 napja nem tusoltataok? Ennyire ne spóroljatok!!

Igen lehet nemibetegsége.

2020. febr. 26. 16:13
 2/9 A kérdező kommentje:

Elso ket mondatot igazan elhagyhattad volna. En fekvo beteg vagyok, nem csak ugy van hogy ki tudok menni, es nem csak sporolas miatt. O tusolt csak nem tudom mikor mar 😅 nem volt itthon szoval...

Viszont a másik felét koszonom a valaszodnak, szep napot!

2020. febr. 26. 16:16
 3/9 anonim ***** válasza:
En elso korben azert gyanakodnek hogy megcsalt e! Esetleg volt mas valakivel is egyutt... mert nem mindegy hogy eloted is kamatyolt valakivel es rad fogja nehogy le bukjon... vagy pedig csak le ult a buszon egy szekre vagy kozos wc re a munka helyen vagy barmi mas egyeb es attol van gombas fertozese. Mert oke nem furodtel 2 napja es fekvo beteg vagy... de gondolom nem vizeletes be pallot farokal voltatok egyutt amit szerintem o is meg erzett volna es nem folytata volna tovabb!
2020. febr. 26. 16:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nemi úton terjedő betegségek nem függenek a fürdéstől.

Kaphat el húgyúti fertőzést szexuális kapcsolat nélkül is. Nőknél erre nagyobb az esély; a végbélben lévő baktériumok bekerülhetnek a hüvelybe, ami felfázást okoz.

2020. febr. 26. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
nem értem, annyira nem tudsz mozogni, hogy alapvető higiénia meglegyen, de annyira azért tudsz, hogy dugjál?
2020. febr. 26. 16:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek a higiéniai igénye csak két naponta terjed ki a fürdésre az ne csodálkozzon rajta, ha időnként összeszed ezt-azt.

Még aki naponta 2x is fürdik, toalett előtt-után is kezet mos, nem ül rá az ülőkére nyilvános helyen stb. az is össze tud szedni hüvelygombát (elég fertőzőképes). Nem nemi betegség, az ennyi idő alatt nem mutat még akut tüneteket.

2020. febr. 26. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Ti tenyleg ilyen kretenek vagytok,h mindennap furdotok??? :D

2 hetente szoktam.Kukit meg lábat olyan 3-4 naponta.A hajamat van,h 1 honapig se mosom.

2020. febr. 26. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7# eleg baj az! Van gond a fejben boven!
2020. febr. 26. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

O a no? Akkor eddig is volt folyasa, csak nem tunt fel, mert frissen mosdott.

Ez meg nem nemi betegseg!! Nok altalaban vagy gombas vagy bakterialis fertozest meg szex nelkul is kapnak. Ha a huvelyflora savassaga a spermatol lugos iramyba tolodik, vedtelenebb.

Ezert karbantartasra es elsosegelyre is lactacid, tejsavas receptmentes kup vagy natur joghurt kell a huvelybe.

Gomba lakik bennunk, de pl antibiotikum szedes utan elszaporodik. Bakterialis fertozes szekletes vecepapirtol is lehet.

Szoval SOS joghurtot felnyomni. Nogyogyasz elott vagy helyett Canesten kombinalt keszitmeny, gombara es bakteriumra. Ha elmulik, ennyi. Ha nem, nogyogyasz kenetbol kitenyeszti.

2020. febr. 26. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!