Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki hetero és HIV+?
Sajnos előző párom megfertőzött ..igaz én voltam a naiv, első védekezés nélküli sex előtt elkellett volna mennünk tesztre....de nem...késő bánat.....így heterokent reménytelennek látok a jövőbeni parkapcsolatom hív+osként
Hiába nem fertoz gyógyszeres kezelés mellett sőt ki se.mutathato de letargiaban vagyok
Nem tudta magáról, már tudja.
Nem mertem a szemébe mondani úgyis engem hibaztatott volna, biztos tőlem. Ezért egy kamu email címről írtam neki egy, levelet...hogy a közelmúltban együtt voltunk és kiderult, hogy hív+ vagyok
De én tudom magamról, hogy előtte 2honappal voltam szuresen, és ebben a két hónapban 1partnerem volt....akivel vedekeztem illetve őt is elküldtem szűrésre utólag és O negatív lett.
És csodálkoznak a pasik ,hogy miért nem merek bele menni az óvszer nélküli szexbe
Hát tessék ezért ....
Kérdező sajnálom.. persze lehet normálódnak mondható életed .. De gumi nélkül nem szexelhetsz és gyereket se vállalj mert szerencsétlen már így jön a világra, hogy fertőzött....
Nem illettunk össze.
Sok veszekedés..stb
A sors iróniája... aki végigdugja a fél várost gumi nélkül, az még egy nyamvadt trippert se kap el, aki meg egyszer botlik, az megkapja a legrosszabbat...
Megértem, hogy magad alatt vagy, szerintem nincs olyan ember, akit ez ne érintene mélyen.
De nem a '80-as években vagyunk. Akkor még a HIV egyet jelentett egy biztos halálos ítélettel. 30 év alatt rengeteget fejlődött a virológia, most már 99%, hogy az ember HIV+-ként is egészséges emberként élhet. Nem fog az AIDS stádiumba belépni, nem lesz fertőző, és a mai HIV-gyógyszereknek már nincsenek rémisztő mellékhatásaik. A tudomány pedig egyre fejlődik, még az is lehetséges, hogy egyszer gyógyult leszel. Ha azt veszed, hogy aki '83-ban kapta el a HIV-et, az '95-ben már valószínűleg nem élt... most meg ott tartunk, hogy napi pár bogyó, és ugyanannyit élhetsz, mint egy egészséges ember, és mindezt pár évtized alatt érte el az orvostudomány; ez alapján simán lehet, hogy nem is olyan sokára, még a mi életünkben felfedezik a kór ellenszerét.
Igen, a párkeresés tényleg rázós ügy, mivel az emberek döntő többsége bámulatosan tájékozatlan és előítéletes. De nem mindenki. Nehezebb dolgod lesz, mint eddig, de egyáltalán nem lehetetlen így párt találni. Mint írtam, nem '83-at írunk, ezzel nem lett megpecsételve a sorsod.Tarts ki, a kezelést mihamarabb kezdd el, és ha kell, pszichológushoz sem ciki elmenni.
"De gumi nélkül nem szexelhetsz és gyereket se vállalj mert szerencsétlen már így jön a világra, hogy fertőzött...."
A normálisan kezelt HIV fertőzöttek vírus száma 0 így képtelenek megfertőzni a partnerüket tehát a gyereke sem lehet fertőzött, esetleg ha a fertőzött fél a nő.
Egy hiv fertőzés sajnálatos de azért manapság már nem a világvége, és jó esély van arra is hogy idővel meglesz a megoldás a teljes gyógyulásra, hiszen az emberiségnek nagyon fontos megoldást találni a vírusfertőzésekre, nem hagyatkozhatunk mindig az immunrendszerünkre mint az influenza, herpesz, hpv esetén mert könnyedén jöhet egy olyan vírus ami meglepetést okoz. (pl most a koronavírus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!