Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csiklandozás jó előjáték szerintetek?
Semmiképp !
En gyomron rúgnálak az biztos...
Vágyromboló inkább...
Kedves fiatalok! harmadszor nős és köztük sok kapcsolat alapján mondhatom, hogy ha az előjátéknak nem része kellő arányban, az bizony hiba, hiány! Később jössz rá, ha más a véleményed!
Egy példa: első feleségem kerülte ezt a játékot, infantilisan tiltakozott. Egyszer az agyoncsalt ping-pong meccs után megkergettem, meg akartam csikizni! beszaladt az apjához, és védelmet kért: apu a X meg akar csikizni! Lányom, de hisz ő a férjed! Másfél év után elváltunk!
Több olyan esetem volt, hogy a több gyerekes érett feleség, (sőt már nagyi is volt), akinek ez a férj miatt nem volt része a szexuális életüknek. Egyik egy flört után azt mondta: de hisz ez jobb volt, mint egy d..gás!
Másik! hát ez után már tudom, mi maradt ki a szex örömeiből!!
A csiklandozás nélkülözése előbb utóbb hiányozni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!