Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hogyan kell igazán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan kell igazán jól nyalni és ujjazni? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Bevallom nem vagyok túl jó benne mert sosem volt igazán alkalmam csinálni. 2 kapcsolatom volt eddig és kifogtam 2 olyan lányt akik egyáltalán nem igényelték, sőt az egyik kifejezetten utálta (nem azt ahogy én csinálom, soha meg se próbálhattam). Viszont most alakul valami egy lánnyal aki nagyon nagyon bejön nekem és már nagyon érik a dolog. Ő kifejezetten oda van a nyalás és ujjazásért és nem akarok csalódást okozni..

Tudom, hogy minden nő más és első sorban ő rá, az ő jeleire kell figyelnem de nem igazán tudom, hogy csináljam.

Szóval lányok, segítenétek, hogy mit érdemes csinálni mind nyalásnál, mind ujjazásnál? Mi az amivel nem lőhetek mellé? Nagyon sokat jelentene!

Köszönöm előre is!

2020. febr. 25. 07:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem ha nyalás közben csak nyalnak és nem ujjaznak. Azt is úgy ha inkább csak a csiklómmal van foglalkozva.
2020. febr. 25. 07:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szeretem ha körkörösen nyaljak a csiklom, bő nyallal, kicsit felhúzzak a bort es kozben ujjaznak.
2020. febr. 25. 07:50
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
2es, azt szereted mikor szopják,szívják a puncidat?
2020. febr. 25. 07:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szeretsd a nőt, figyeld a reakcióit, ha elhúzódik akkor valamit szarul csinàlsz, ha odanyomja a punciját akkor jól csinálod, lehet picit erősebben.

Mondd a nőnek hogy mondja közben mit hogy szeretne irànyítson, fogja a fejedet.

2020. febr. 25. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Elősször is tudd, hol a csikló... nyalogasd, dörzsöld a nyelveddel, szívd, puszilgatsd, közben figyeld a csajt...

Van olyan akinek pl a dörzsölés túl intenzív, megfajdul tőle a feje ilyenek... figyeld a legzését, csípőmozgását...

Ha elhúzza magát tőled, aklpr nem jó, ha az arcodba nyomja, aklor kezdesz ráérezni...

Közben ujjazhatod is, a csikló irányaba a hüvely belső falan sok csajnál van egy kitapintható dudor, na ha találszbilyet, akkor nyert ügyed van, ez a g-pont.

Ha nem, akkor sincs minden veszve, de akkor sok nyalás kell mire kitapasztalod az aktuális puncit...

Az en parom pl azt szereti legjobban, ha lassan simogatom a nyelvemmel a csiklója tetejét, ha az alját, azt nem, attól fáj a feje...

Közben 2 ujjal ujjazom, kocsit srégen tartva a puncijában az ujjaim, azt szereti, ha bent vannak az ujjaim, akkor fel is húzom őket, mikor kihúzom, aközben pedig lenyomom... másik kezem hüvelyk ujját pedig ha kb 10 perc utan bedugom a fenekébe, aztán begyorsítok szajjal és ujjazassal, akkor spriccel is egy hatalmasat.

2020. febr. 25. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem mindenki nyalatni akar annyira jól megy. De nem árulom el a teljes titkomat mert akkor sok lesz a versenytársam és kevesebb a nő :D A lényeg mindig úgy add ahogy te is szeretnéd hogy kapd, sose durván, csak lassan érzékien :D

Üdv Casanova dédunokája

2020. febr. 27. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!