Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő egyszerre 3 férfival is kavar rajtam kívül, nem célszerű a számomra, hogy gumi nélkül szopjon engem?
Miért szexel az olyan, aki ezt sem tudja?
De, lehet bajod. Már csóktól is elkaphatsz betegségeket, pl. herpesz így terjed.
Nyugi. volt a köreimben életem folyamán akinek több is volt egyszerre, soha semmi gond nem volt ebből. nyilván ez amolyan zárt kör volt.
btw bemutathatsz a csajnak engem is :D
Elvileg orál során is rengeteg mindent elkaphatsz, de akár egy csókkal is bármit ami cseppfertőzéssel terjed (pl. a sima náthát, influenzát is).
Attól is függ hogy válogatja meg a partnereit, ha hetente van neki 3 hááááát, ha normális pasiból 3 meg eldöntöd. Ettől az aktusnál mindenképpen használj óvszert.
Az van, hogy ha csókolózol vele, vagy kinyalod, akkor már veszett az ügy.
Attól félsz, hogy valamelyik palitól átterjed valami. Na, ha azt a faszit óvszer nélkül leszopja, akkor már a szádba és a farkadra is ráterjedhet fertőzés.
Az óvszer véd a gombák meg egyéb bacik ellen.
Szerintem dugjad még egy ideig, csak ne legyen olyan intimitás és nem lesz para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!