Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyikhez kell nagyobb bátorság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikhez kell nagyobb bátorság?

Figyelt kérdés

Neten megismerni egy lányt akivel csak szex miatt fogunk találkozni, vagy barátnőt szerzés céljából beszélgetni egy lánnyal?

Nekem előbbihez van bátorságom, de élőben leszólítani lányokat arra nincs sajnos.

2020. febr. 24. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Nekem egyikhez sincs már bátorságom. "Öreg" is vagyok,csúnya is,na meg nős.
2020. febr. 24. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Élőben nehezebb
2020. febr. 24. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem bátorság kell hanem jó külső
2020. febr. 24. 12:01
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Eloben leszolitasnal a kudarc garantalva. Nem is biztos, hogy akar valakit, mivel van neki, es meg az esetenek is kell lenni.

Tarskereson pedig mindenki azert van fent, mert valakit keres maganak. Tehat ez mar megvan. Arra, hogy bejossz neki, egyetlen garancia, hogy lajkolt teged, es ha te is, match van. Ha o nem lajkolt, meg mindig hajthatsz a kudarcra, hogy irsz neki csak ugy. Szerintem ez rossz taktika, de talan nem minden no veti el.

Remelem, latod, hogy erdemes a Badoon kitartonak lenni. Nem nyomulni. Tapasztalataim szerint a szerencsetlenkek nyomulnak, a jo pasik nem.

Lajkolj es vard, kinek tetszel viszont. Legyenek fenykepek, muszaj.

Sok szerencset kivanok!

2020. febr. 24. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

"de élőben leszólítani lányokat arra nincs sajnos."

mikor lettek a fiatalok ennyira fatökűek, hogy összecsinálják magukat egy lánytól? Esküszöm az embereket ma már nagyon elkényeztetik, hogy apróságoktól már idegösszeroppanást kapnak

2020. febr. 24. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Jaj, akkor legyel nagyon tokos, bator hozzaszolo. En nem nezek oda, ha csak ugy leszolit valaki es megyek tovabb. Mit csinalsz, tokos hozzaszolo? Zaklatsz, megeroszakolsz, kovetsz es megversz, anyazol? Nem egy egeszseges ismerkedesi mod. Ha nem volt szemkontaktus a villamoson elotte, egyertelmu jelek, ha ez nem egy szorakozohely, akkor mi ez.
2020. febr. 24. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
24%

Elmondom haver, hogy én hogy vagyok ezzek:

mi lehet a legrosszabb? Visszautasít. És? És akkor mi van?

Összedől a világ? Nem.

Szar a visszautasítás, de én úgy lépek ezek túl, hogy rögtön megyek a következőhöz. Nem kell rajta csüggedni.

Csak nekem van egy óriási gondom, hogy az intelligens nőket kedvelem. Abból meg hát... nem igazán futkosnak manapság :D

Szard le a visszautasítást, egy kis pia és vesd bele magad: lesz ami lesz alapon.

2020. febr. 24. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem bátorság kell hozzá, hanem csak kis "tökösség" és ésszel. Ismerkedni bárhol lehet, de nyilvánvalóan nem az lesz a 2. mondatod hogy "szia dugunk?".

Ha a netről találkozol valakivel akkor is elő kell tudni vezetni magad élőben - mert mindegy mit beszéltél meg vele virtuálisan, ott és akkor tudni kell "prezentálni".

Tipp: dobj be két felest előtte a gátlás oldására (nem többet, ne részegen menj és utána rágó hogy ne érződjön a piaszag).

2020. febr. 24. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!