Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket izgat, vonzónak találjátok, ha egy lány farmerban van otthon, de mezítláb?
Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 11:27
11/19 anonim válasza:
de amúgy miért pont farmerba? És mitől izgató az ha mezitláb van??
13/19 A kérdező kommentje:
11-es: Hát nézd én szeretem a szép, ápolt női lábakat. Szerintem egy szűk, sexy farmer, ami alapból kiemeli a vonalakat alapból jól néz ki, és az meg dob rajta ha kikandikálnak a végén a szép, csupasz lábak. [link] Miért nem vonzó mondjuk ezen a képen pl.?
2020. febr. 24. 18:15
14/19 anonim válasza:
Isteni, főleg, ha szépek a lábujjai, bordó lakkal, puha a talpa és savanykás illatuk van..
15/19 anonim válasza:
Nagyon szexi lehet.Ha volna rá alkalmam,megnézném.
16/19 anonim válasza:
Igen, nagyon.
Mármint izgat és vonzónak is találom, főleg ha szépek a lábujjai és szép ráncos a talpa, ha összehúzza. :D
17/19 anonim válasza:
Igen,nagyon is. Egy magas,vékony lány,41-42 es lábbal...
18/19 Dj Bax válasza:
igen a nő szűk farmerben a legszexibb
19/19 anonim válasza:
Én is hasonlóképpen vagyok vele, mint a 17-es hozzászóló: ha egy magas, vékony lány viseli a farmert, és formás, finom, nőies de közben szép nagy, hangsúlyos lábai vannak.
Bár nekem inkább a fekete, talppántos vagy anélküli cicanadrágok jönnek be leginkább, egy csinos, feszesebb farmer is tud nagyon, nagyon szexi lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!