Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mindenki számára válasz végre a mérettel kapcsolatban?
2020. febr. 24. 09:25
21/24 anonim válasza:
Na látod Bence, most már egy személy lettél és nem csak egy Link! Így már melléd lehet állni!
22/24 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem hiszi el, (mert ugye bármilyen felhasználó nevet írhatok) írjon rám és válaszolok. Ott látni fogja a nevemet.
2020. febr. 24. 13:43
23/24 A kérdező kommentje:
A privát üzenetekben folyamatosan csak szidtál és küldted a kérdéseket, amikről azt hitted, hogy én írtam, pedig nem. Meg közben osztottad az észt, hogy már 3 fiókomat töröltetted. Kicsit csökkents az egódon, mert messze nem vagy olyan tökéletes mindent tudó, mint hiszed. Néha értelmezd is, amit ír valaki és gondolkodj el rajta. Bár azok alapján, amiket láttam tőled, ez sose fog megtörténni.
2020. febr. 24. 14:26
24/24 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy egy csomó választ töröltek...
2020. febr. 24. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!