Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mindenki számára válasz végre a mérettel kapcsolatban?
Igen, a %-ainkon is látszik, én provokálok. Én írok ki ilyen nőgyűlöletet keltő provokatív kérdést, ami még csak nem is kérdés? Meg akartál tudni valamit? Na ugye, hogy nem. Megosztottál egy videót azzal a céllal, hogy a saját sötét világképed másookra is ráhúzhasd. Ez jóval több mint provokáció, ez nőgyűlölet a nőkkel szemben, akiknek egy ilyen összevágott videót meg kell nézniük, és gonoszság azokkal a bizonytalan férfiakkal szemben, akiknek hazudozol. Bárcsak sima provokatív lenne...
És a %-omból is látszik, hogy többnyire értelmes válaszokat adok, de amikor ennyire gonoszul és sötéten viselkedik valaki, akkor sajna én is kénytelen vagyok durvábban fogalmazni.
Rengeteeg értelmes hozzászólást írtunk, én is, és barátnőm is. Sosem hallgattad meg, csak szajkóztat a depresszív nőképedet tovább. Te maradhatsz ennyire depis, nem érdekel, de ne győzködj róla másokat, mert az szimpla gonoszság. Nem véletlenül töröltek már innen téged vagy 3 alkalommal - ez csak az a szám, amiről én tudok.
Én csak egyetlen egy dolgot tudok biztosra lekövetkeztetni a veszekedésből:
a kérdező nem él egy jól működő, kiegyensúlyozott kapcsolatban. És van egy olyan érzésem, hogy soha nem is élt.
Minden más csak találgatás.
77%-os, egyáltalán honnan tudod, -és már a #3. válaszodban is tudtad- hogy az az ember tette fel a kérdést akire Te gondolsz?
Ezért idegesítő ez az oldal...
Amikor karrier kategóriában kiírok egy kérdést, egy csomószor le vagyok Balázskázva... Közben én azt sem tudom, hogy ki az, mert nem ezen az oldalon élem az életem.
#19 Pont ez az. A 77%-os azt se tudja, hogy ki vagyok, de hiába írsz neki bármit is. Egyszer se lettem törölve, de ő aztán jobban tudja. Bennem semmi nőgyűlölet nincs, de ezt se hiszi el. Mint írtam, semmit nem tud rólam, csak azt hiszi.
77%-os a %-odra vagy büszke? :D Mindenki tudja, hogy itt nem a hasznosságot pontozzák, hanem, hogy tetszik a válasz vagy nem. Meg lehet nézni rengeteg kérdésnél, hogy a kérdésre adnak normális választ, de le vannak pontozva. Szóval ennyit a pontozásról.
figyi kérdező, légy okos, bizonyítsd be, hogy neked van igazad:
írd ki a felhasználónevedet! Ha olyan név, aki nem küld mindenkinek farokképet vagy nem próbákozik be valami hülye dumával nap mint nap, akkor te nyertél, mindenki melléd fog állni.
De így anonymon nem tudunk dönteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!