Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt mar sugardaddy-je mennyi penzt kapott es mit kellett csinalni es milyen gyakran? Vagy Sugardaddy-k mennyit fizetnek a Sugarbaby-teknek es mit vartok el milyen gyakran?
Mindenkinek megy a 👍 aki a kerdesre valaszol rendesen.
Ha akarod irhatsz privatban is
20#Egyetértek.
Egy jó k..va sokkal olcsóbb,és érti a dolgát.
Tizennégyeske -Havi 500 e,amerikai stilusú lakás+minden költség???
Ja persze ..Andersen..
A kérdező meg beleéli magát.
Ez tényleg szánalmas. Miért?
Mondjuk, hogy van havi 500-rem ilyenre és simán beleférne. Hát, én tuti ennél értelmesebb dolgokra költeném, amiktől ezerszer boldogabb vagyok. Ha valakinek annyira szüksége van a szexre, hogy csak erre kiad havi 500-at, ott valami nincs rendben. Ennyivel barátnőt is simán találhat az ember, és havi 500-nál jóval kevesebbet kell költenie rá, és mégis minőségibb kapcsolat. Tehát adott egy elég gazdag ember, aki nem tud magával mit kezdeni, és csak a szex kell neki. Az tuti nem százas, értelmesebb ember el is kerüli, ki tudja, milyen lehet.
Szánalmas a lány szemszögéből is. Miért?
Sokkal becsülendőbb és a lánynak is jobb érzés, ha saját maga küzd meg a bevételéért. A tápos, lusta, minden apróság miatt nyivákoló lányok akarják a teljes kényelmet elkényeztetést. Na most, ők emberileg milyenek lehetnek? Egész életükben megszokják, hogy semmit nem kell csinálniuk, csak szétteszik a lábukat, meg se tanulnak küzdeni, és egy ilyen kapcsolat után is nehéz lenne átállniuk arra, hogy olyan életet éljenek, mint mások. A lustaság, elkényeztetettség előjön később is életük szinte minden területén, munkahelyen jó, ha meg tudnak maradni és kibírják, hogy nem hullik ingyen minden a markukba. Egy kapcsolatban meg se tudnák már állni a helyüket, azt várnák, hogy kiszolgálják őket, ha valami nem úgy van ahogy szeretnék, nyivákolnak.
És ha később komoly kapcsolata lenne a lánynak? Eltitkolná a párja elől életének ezt a pár évét? Mert normális férfi nem áll össze egy ilyen lánnyal, aki megszokta, hogy az ölébe hullik minden és csak nyivákolni tud, ha nem így van. Mit tudhat egy ilyen lány beleadni egy normális kapcsolatba? Azt hiszi, szétteszi a lábát és ez minden.
Eleve sokkal jobb érzés is megküzdeni a dolgokért az életben úgy, hogy a saját képességeidet (nem szexuális képességeidet), adottságaidat ügyesen felhasználod, így érsz el eredményt és ezt tudod befektetni munkába és lesz bevételed. Ezt tapasztalatból mondom. Én csak szánalmasnak tartom az ilyen szexfüggőket, akik életükben semmit nem tudnak kezdeni magukkal, csak dugni.
Sokkal jobb érzés megtanulni pl. egy nyelvet, és már többet kereshetsz. Vagy megtanulni még egy nyelvet, még több a lehetőség. Részt veszel képzéseken, ezzel is több lesz a lehetőséget, jobban kamatoztathatod a képességeidet, többet kereshetsz.
De ha nektek csak a dugás és a nagy pénzek hullanak az égből az életetek, hajrá, nekem mindegy. Csak ne csodálkozzatok, ha utána az életben nem fogja senki értékelni, hogy megszoktátok a kényelmet és csak nyafogni tudtok.
Nem kell a boldogsághoz lakás sem, lakhatsz kollégiumban, sokkal boldogabb is lehetsz.
De mondom, nekem mindegy. A pénz nem boldogít és a kényelem sem.
Jaj, de fekete es feher a vilag utolso, le kene cserelni azt a monochrome tevet.
Lanykent ha 19 evesen kezdem, mar orvosi diploma lenne a kezemben, ha nem az otthoni anyagi helyzettol stresszesen, vacak diakmunka utan sirva ulok le tanulni, hogy most vagy tanulas vagy alvas van. 100x vegigporgettem
az agyamon mit kellett volna maskepp csinalni es leirtam az idobeosztast, de vagy alszom vagy dolgozom vagy tanulok ezek kozul 2 johet. Elni meg ne is beszeljunk, mert amig mas delutan tanult es hetvegen szorakozott en dolgoztam a Mekiben.
A fefi, akinek meg van egy kitartott felesege es 2-3 gyereke szerezzen baratnot? Ha van penze miert ne fizethetne?
Az tok oke amikor a feleseg szules utan otthon ragad 20 evre, amig kirepulnek a gyerekek a feszekbol, igy effektive soha eleteben nem dolgozott. hat o haziasszony, otthont teremt!
Egy lany, meg par evet penzert szeretoskodik es mar a kurwakkal hasonlit ossze, akik naponta 4-10 mas-mas fogatlan, budos trogert kezelnek le.
Mellekesen te beszamolsz az uj parodnak minden szexualis kalandodrol?
Vagy magadban tartod es kussolsz rola.
Mert szerintem nem szokas vegigtargyalnj kivel mit csinalt az ember.
Annyit mondanek 3 evet voltunk egyutt az exemmel es elvaltak az utjaink.
Jaj mindjárt megsajnállak!!Kedves leendő dr néni!
Okoskodsz itt, és megpróbálod megmagyarázni ,amit nem tudsz!
500 ezret tudod mikor kapsz?Csak álmodozz Sugar királylány!
Majdnem már az lesz a normális, követendő példa ,amit te itt előadsz,nem?Minden diplomás legyen egyben egy ri.anc is,ugye?Mert aki nem így tesz,az már nem is normális,igaz?
Hát, tudod szerencsére még vannak értékes emberek,mint a felettedszóló is!!A pontozás amúgy se mérvadó,erre már mindenki rájött..úgyhogy lehet nyomni..itt is!Meg máshol is!
Amúgy sok sikert..a "rezidenseskedéshez"!!
24-es, latom nem tanitottak meg rendesen ervelni, lehet el kene menned valami egyetemre, vagy tanfolyamra, hogy kiokositsanak. 🤔
Elfogadom, ha valakinek mas a velemenye es azt is, ha eliteli, amit kerdeztem, de:
“Majdnem már az lesz a normális, követendő példa ,amit te itt előadsz,nem?”
Sehol nem irtam, hogy ez kovetendo pelda.
“Minden diplomás legyen egyben egy ri.anc is,ugye?”
Ezt megint nem tudom hol olvastad.
“Mert aki nem így tesz,az már nem is normális,igaz?l”
Ezt hogy sikerult idehanyni?
Pontozasnak meg azt kene megtanulniuk az embereknek ezen az oldalon, hogy azt pontozza, hogy a kerdesre valaszol-e a valaszolo. En igy pontozok. Van amikor total mas velemenyen van egy valaszolo, de ha a kerdesre valaszol, akkor is megy a zold kez.
Szerintem eleg logikusan, szajbaragosan leirtam itt mire vagyok kivancsi, de nem sokaknak sikerult megerteniuk.
Mondjuk nem csodalkozom, mert az ertoolvasas szintje a beka segge alatt van az orszagban.
Nyilván vannak kirívó esetek,de a többség nem fizet százezreket,ne éld bele magad.
Havi 100000- ért már van sok fiatal csaj,aki szinte mindenbe benne van,de a többség alkalmanként fizet egy alkalomért, megbeszélt összeg,ugyan az a csaj. Nekem volt pár ilyen,fiatalok,5000 ért szoptak,egyetem mellett egy kis kiegészítés. 37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!