Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek volt mar sugardaddy-je...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek volt mar sugardaddy-je mennyi penzt kapott es mit kellett csinalni es milyen gyakran? Vagy Sugardaddy-k mennyit fizetnek a Sugarbaby-teknek es mit vartok el milyen gyakran?

Figyelt kérdés

Mindenkinek megy a 👍 aki a kerdesre valaszol rendesen.

Ha akarod irhatsz privatban is

2020. febr. 23. 22:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
69%

Huhh, en ilyen helyzetben inkabb prosti lennek, aki gumiban szexel, lejar az ido, szabad es a keresetebol olyan lakast vesz es azt csinal, amit akar.

Vannak barok, tanc, konzum esatobbi. Szerintem az nem a lelek aruba bocsajtasa kiszolgaltatottsagert.

2020. febr. 23. 23:27
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

Változó

Akkor kell dugni és úgy ahogy a darcy akarja akkor mikor csettint

2020. febr. 23. 23:28
 13/29 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, te daddy vagy baby lennél? Hány éves vagy?
2020. febr. 23. 23:29
 14/29 anonim ***** válasza:
81%

Egyetem alatt egy negyvenes pasi tartott el. Havi ötszáz, fele kp, fele számlára. A lakást ő bérelte, minden költség az övé volt, két szobás, amerikai konyhás, akkoriban menő volt. Első évben befizetett jogsira is, kocsi egy Toyota ajándékba. Cserébe bármikor jöhetett, annyit dugott amennyit akart. De mondhattam nemet is, pl anál soha nem volt. De cserébe sokat szoptam, azt nagyon szerette, főleg amikor a végén a szemébe nézve lenyeltem az uccsó cseppig. Nyaralás ilyesmi nem volt, oda a családját vitte. És nem szexelhettem senki mással. A második évtől tabiztam, hogy gumi nélkül csinálhassuk, ezt én javasoltam neki, cserébe ő sem dugott mást (a feleségén kívül).

Ma ennél többet is kérhetsz, ha szép vagy, intelligens vagy, és egyéniség vagy.

2020. febr. 23. 23:37
 15/29 A kérdező kommentje:
Utolso ez hany eve volt? :) Jol hangzik.
2020. febr. 23. 23:39
 16/29 anonim ***** válasza:
79%
Ez 2006-2010-ig. Soha ne felejtsd el miről szól a játék!! Ne szeress belé! Ha mégis megtörténik, ne mond el neki! Érzelmek mindig jönnek ha sokat szexelsz valakivel, főleg ha még jó is benne. Ez a legnehezebb része! Azon hamar túlteszed magad, hogy kurwa vagy, végül is mindenki az. De az érzésekkel vigyázz!
2020. febr. 23. 23:46
 17/29 anonim ***** válasza:
22%
Szánalmas
2020. febr. 23. 23:48
 18/29 anonim ***** válasza:
63%
#17 Az vagy.
2020. febr. 23. 23:48
 19/29 anonim ***** válasza:
66%
Nem kérek priviket, köszönöm...
2020. febr. 23. 23:55
 20/29 poiu ***** válasza:
25%

Ez a kapcsolat nem prostítúció - törvényileg sem. Nincs olyan, ha ha ezt akarod, ennyit kell fizetned. A pénzes öreg pasik ezt megvehetnék a piacon. Fiatal társra vágynak, cserébe a fiatal társukat megtaníthatják egy csomó mindenre, pl. késsel villával enni.

Aki prosti aggyal megy bele egy ilyen kapcsolatba, szerintem rosszul jár. Az alkalmi prosti olcsóbb és odaadóbb, velük egy sugar baby nem tud versenyezni.

2020. febr. 24. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!