Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módon lehet elfogadni és végleg beletörődni abba, hogy nemcsak a személyiségem de a péniszem mérete is teljesen eltávolít a nőktől?
Na ezen kellene változtatnod. Ha egyedül nem megy, akkor szakember segítségével akár.
Én is elég gátlásos voltam, élőben sosem mertem volna ismerkedni, barátnőmet is online ismertem meg. Persze nem úgy, mint ahogy az itteni szerencsétlenek remélik, hogy gyakorin random nőkre ráírtam szexuális ajánlatokkal...
Kedves 77% ebből látszik mekkora tapló vagy! Ez se én voltam 😂😂😂
Ez az amit képtelen vagy felfogni hogy aki beteg azon a hülye dumáddal nem tudsz segiteni. Ez egy nagyon komoly pszihikai probléma. És ő se miattam találta ki, és nem csak ő hanem több ezer szerencsétlen betegtársam se.
Az okoskodó szöveged semmit nem ér. Te soha nem voltál ilyen helyzetben igy soha nem fogod megérteni, és attól hogy a mese storydat nyomatod se lesz jobb, mert senki nem hiszi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!