Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20on évesen mennyire furcsa, hogy egy pasi nem szexel rendszeresen?
Semennyire. Ez nem kor függő.
Ha menő vagány vagy 50 évesen is tolod majd a nőket.
Ha vesztes , taszitó személyiség vagy akkor örülj ha néha összejön.
Hadd meséljek valamit.
Két éve költöztem haza külföldről. Miután világéletemben bősz horgász voltam, természetes, hogy első dolgom volt kiváltani az engedélyt. Jártam is a vízpartra napi rendszerességgel, így aztán érthető, ha feltűnt a nagy csend. Régebben tavaszonként jószerivel nem lehetett füldugó nélkül megmaradni, most meg egy nyikkanást se hallottam. Nem kedvenceim a békák, de mégis "kényelmetlen" volt a nagy csend. Olyan érzése volt az embernek, mintha egy mesterséges műkörnyezetben lenne. Bárkit kérdeztem azonban, senki sem tudott választ adni, hogy hova lettek a békák, amíg én külföldön voltam. Nagyon sok kutatás után oda lyukadtam, hogy az atrazin nevű gyomirtószer lehet a baj okozója. Noha Mo-on 2007 ben betiltották, nagyon sok talajban, még több talajvízben még mindig jelen van. Ez a békákra úgy hat, hogy a kikelő ebihalakból 50 %-ban nőstény békák fejlődnek, 10% hím, és 40% hermafrodita. Ilyen ivararány mellett természetes, hogy kihalnak.
A humán vonatkozása kicsi bonyolultabb, hiszen az emberek nem fürdőznek a talajvízben, nem is fogyasztják azt. Fogyasztják viszont (nyakló nélkül) az üdítőket, bolti élelmiszereket. Ez azért érdekes, mert ha emlékeztek, 2007 környékére esnek az utolsó cukorgyárak bezárása is. Kukoricakeményítőből ugyanis sokkal olcsóbb cukrot hidrolizálni, mint a répából kinyerni. Ezt a cukrot kapjuk az USA-ból hatalmas mennyiségben, és az ivólevekbe, élelmiszerekbe, mindenbe ez kerül. Ezzel az a baj, hogy az USA még mindig óriási mennyiségben használ atrazint a kukorica gyomirtására, amiben felhalmozódva végső soron az embert károsítja. A férfiak férfiatlanok, a nők meddők lesznek tőle.
Szóval, ha sok cukros lónyálat ittál gyerekkorodban, vagy most is azt iszol, ne csodálkozz. Bár most már minden élelmiszernek csúfolt vacakba is beleteszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!