Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Furcsa egy 20-as évei közepén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa egy 20-as évei közepén járó pasi aki nem csajozik, randizik?

Figyelt kérdés
Heteró férfi.

2018. márc. 10. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem furcsa. Azt csinálsz, amihez kedved van.
2018. márc. 10. 16:59
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudja hogy miről marad le.
2018. márc. 10. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

17:00:

Miről marad le? A megcsalástól való rettegésről, az állandó megfelelési kényszerről, a folyamatos vagány csávó imidzs mutatásról. Ejj, de nagy veszteség.:)

2018. márc. 10. 17:02
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Én se csajoztam akkoriban, inkább prostihoz jártam. Tizen évesen meg egyetemen rengeteg buli csajozás kapcsolatok csalódások megcsalások stb voltak. Kicsit belefáradtam, szóval inkább a jövőmre koncentráltam karriert építettem, amikor meg igényem támadt a fizetős megoldáshoz fordultam. És igazából jó döntés volt, ha akkor betalál valami haszonleső kiscsaj és felcsináltatja magát az tönkre vágta volna a jövőmet. Sok barátommal ismerősömmel történt ez.
2018. márc. 10. 17:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy csomo ferfi csinalja ezt.
2018. márc. 11. 02:14
 6/9 Drazicc ***** válasza:
ha sosem csajoztál randiztál akkor furcsa, ha épp egy ilyen korszakod van akkor normális.
2018. márc. 12. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, nem randizok. Félek a csalódástól.
2018. márc. 12. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Sok jó dologból kimarad! Persze lehetnek rossz tapasztalatok is, de abból lehet tanulni! Amit kihagy azt nem fogja tudni bepótolni, és annyival kevesebb élménye lesz amire majd vénségére emlékezhet!
2018. márc. 12. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:

9-es:

Lehet, hogy nem önszántából marad ki ezekből a kérdező, hanem például csúnya vagy félénk vagy már hozzászokott a magányhoz.

2018. márc. 12. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!