Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek egy ilyen helyzetbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek egy ilyen helyzetben? 19/F

Figyelt kérdés

Van egy barátnöm, akivel nagyon jol megvagyunk es szeretjuk is egymast. Viszont most nemreg az egyik regebbi lany ismerosom, akivel baratok voltunk, keresztbe akar tenni nekunk ugy hogy csak en tudok rola.

Az tortent hogy fent voltam nala, nem sejtettem eloszor semmit, beszelgettunk, kezdett furan viselkedni eloszor, aztan a konyhaban ultunk, es hirtelen felment negykezlab az asztalta miutan letolta a nadragjat, es bugyiban elkezdte pucsitva a feneket es a puncijat az arcomhoz tolni ugy, hogy kb 1 centire voly mar az arcomtol. Amikor kozel tolta, valami olyan szamomra kellemes testi szagot ereztem ami jott a fenekebol es a puncijabol, hogy legszivesebben testem szerint ott maradtam volna es meg melyebbet bele szagoltam volna, de nem tettem, viszont ez nagyon beinditott, ereztem hogy megemelkedik a tesztoszteron szintem es felizgulok..

Szo nelkul tolta oda a feneket es kerdezte hogy “tetszik amit latsz?”

En pedig utana egybol felalltam onnan es tavolabb mentem, es mivel tul felizgultam, kezdtem elvesziteni az eszemet miatta ezert inkabb mondtam neki hogy most hazamegyek. Meg elotte persze mondtam neki h hagyja ezt abba nekem o nem kell mert baratnom van, es csak nevetett.

Emellett pedig azt mondta hogy elfogja intezni hogy ne legyen baratnom es egy het mulva mar vele fogok szexelni.. es fogalmamsincs hogyan akarja ezt elintezni, meg hogy miert ennyire magabiztos..

Le is akartam volna tiltani ezutan, hogy ne beszeljunk tobbet, de mielott elmentem, burkoltan megfenyegetett hogy a helyemben nem tenne ezt meg sosem mert kitudja mi lesz akkor.

Csinalt egy kepet is arrol hogy o bugyiban van en pedig ott vagyok meg nala.

Bant a lelkiismeret is hogy igy felizgultam ra, nem tudom mit kene tennem ebben a helyzetben.. ee hogy hogyan vedjem ki hogy szet valaszzon minket, nem tudom mi a terve egyaltalan..

Emellett ez a szag miert indithatott be ennyire? Valami feromon szeru dolog lehet?

Illetve mit kellene most tennem?

2020. febr. 22. 22:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el az igazat a barátnődnek. Akkor nem tud keresztbe tenni a csaj.

Bár igaz, az is benne van h a barátnőd nem fog neked hinni, de jobb ha megelőzöd, és elmondasz mindent.

2020. febr. 22. 22:48
 2/2 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem mond el a baràtnődnek!

A másik lány kísértésének ne engedj!

Leírtak alapjàn egy akaratos pszihopata.

2020. febr. 22. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!