Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi izgató egy péniszben? Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi izgató egy péniszben? Az egész formája? A makkja? Az íze? Illata? Színe? Keménysége? Hosszúsága? Vastagsága?

Figyelt kérdés

2020. febr. 22. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Az anyád pi csája. .
2020. febr. 22. 22:24
 12/13 anonim ***** válasza:
10# kérdező! Mit rohansz ki a világból?? Ha van egy szép punci, de maga a nő igénytelen, ronda, bunkó, azt ne mond hogy felizgulnál rá. 25/F vagyok és önmagában rohadt kevés lenne egy punci. Ha te ezért kirohansz a világból akkor no komment 😀
2020. febr. 23. 09:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Részben igaz a gazdája szöveg, mert ha ő nem szimpi, akkor a farkáig sem jutok el. Viszont a pasim farka nekem kifejezetten tetszik. Körülmetélt, szép a színe, selymes rajta a bőr, nem túl hosszú (azt én nem szeretem), de cserébe vastag (amit meg imádok). Van, hogy megkérem, álljon kicsit távolabb meztelenül, hogy nézegessem a szerszámát, mikor merev. Amúgy vékonyabb testalkatú, ezért a vastag farka még termetesebbnek tűnik rajta. Szoktam simogatni, s közben nézni a formáját, marokra fogva enyhén nyomkodni, hogy érezzem a keménységét. Szóval a nők számára is lehet izgató vagy szép egy farok.

36

2020. febr. 23. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!