Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! (18+) Hogy szeretitek a puncit? Szőrösen vagy csupaszon? Egyáltalán számít ez nektek?
Figyelt kérdés
Van preferenciátok?
Vagy csak mi csinálunk túl nagy dolgot ebből?
2020. febr. 22. 19:20
11/23 anonim válasza:
Mivel a természetes külsőt preferálom, ezért szőrös.
12/23 anonim válasza:
lényegében majdnem mindegy ,de azért fontos a "körítés" :D a csupasz mellett szól a a fiatalság és a vizualitás,na meg a nyár. a szőr vagy fazon megoldást inkább érett nőknél szeretem.
13/23 anonim válasza:
Csupaszon szeretem mert nagyon imádok hosszan nyalni, és nézni amikor a lány élvez. Ettől nagyon be tudok indulni, és utána végig szexelni akár az egész napot! Volt egy csaj akivel reggel 8.-tól. du. 4.-ig szexeltünk. Fantasztikus volt.
14/23 anonim válasza:
#13 Velem is volt ilyen.
Szeressen.
16/23 Hardy Weinberg válasza:
Személy szerint úgy szeretem, ha egy nő tartozik hozzá.
17/23 anonim válasza:
Hát én a sima vagy a Fazont szeretem. Azt jó nyalni, popsit puncit egyaránt.
18/23 anonim válasza:
Mindenhogy. Amúgy szőr szexi.
19/23 anonim válasza:
Fazonra nyirt. A csupasz mar unalmas :)
20/23 anonim válasza:
Van akinek kimondottan jól áll a szőrzet ott lent. Szóval ez "egyénfüggő". Ami nekem nagyon tetszik az, ha az ajkak csupaszak , és csiklótól felfelé van meghagyva (esetleg ott egyenletesen rövidebbre vágva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!