Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez probléma vagy ha igazán szeretitek egymást nem számít?
tehát az a lényeg, hogy elköltöztünk külföldre és megismerkedtem egy sráccal, aki szintén máshonnan jött.. ő már körülbelül 2 éve él itt, én csak 9 hónapja, tehát ő sokkal jobban beszéli a nyelvet mint én. az érkezésem napja óta ismerem, tudja, hogy még van mit tanulnom. a kiejtése elég nehéz a nyelvnek, bár már nagyon jól értem amit mondanak, kérdeznek, természetesen sok szó van amit nem ismerek. már beszéltünk 1-2 mondatot, meg elég egyértelmű jelei vannak, hogy bejövök neki, de én elég hülyén viselkedem vele, azért is, mert félek, hogy nem fogom érteni amit mond és azért is, mert fülig belé vagyok esve. őszintén annyit bénáskodtam már ezek miatt, hogy lehet, hogy azt hiszi, hogy utálom.
szerintetek probléma ha nem teljesen értjük egymást? úgy értem, hogy pl nem ismerem az egyik szónak a szinonimáját és megkérdezem vagy megkérem, hogy mondja másképp? ez nagyon ciki? vagy emiatt ne parázzak? mi a véleményetek?
Biztos megérti, hogy még nem beszéled tökéletesen a nyelvet, hiszen ő is járt veled egy cipőben.
Szerintem epp aranyos lenne, ha tanitgatna. Nem ciki, hiszen senki sem született úgy, hogy minden nyelvet ismer.
Csak optimistán, előre:)
Ez aranyos, nem ciki :)
Ha meg kölcsönös a dolog hamar egymásra hangolódtok, aztán szavak nélkül is... ;)
Szerintem tök aranyos. csak annyira ne " bénázz " nehogy tényleg félre értsen valamit..
valahogy add a tudtára hogy bejön neked:)
pl kérd a segitségét hogy tanitsa neked a nyelvet,vagy ilyesmi:)
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:29
mi dánul. ti? :) és egyébként, hogy jöttetek össze? azzal se volt gond ilyen szempontból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!