Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek nem izgatóbb,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek nem izgatóbb, ha egy nő fehérneműben van?

Figyelt kérdés

Az új páromat szeretném lenyűgözni és már több új nagyon szexi fehérneműt beszereztem. A legutóbb beöltöztem neki diàklánynak, nagyon értèkelte és én is nagyon élveztem.

Hamarosan újra találkozunk, már mondtam neki, hogy mire jön megint valami újba leszek. Azt írta, az se baj, ha nem gondolom túl, egyszerűen csak meztelenül várom...

Lehet tènyleg ennyire egyszerű a kèplet és a fèfiak nem is akarják ezt a körítést? Az tuti, hogy rajtam lehet a legszebb cuccom, gyakorlatilag azonnal veti le rólam, pedig èn úgy élvezném ha egy kicsit abban lehetnék közben is.

Gondolkodtam azon, hogy akkor teljesen meztelen leszek, csak felveszek egy kabátot, meg egy szép magassarkút, amikor jön. Lehet ennek fog a legjobban örülni.

2020. febr. 22. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Nekem igen :) Írj. 😉
2020. febr. 22. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én például szeretem, ha van néha ruha is szex közben a lányon. Lehet az például egy akár csak egy harisnya és más nem is kell. :)

De néha jók tudnak lenni az ilyen szerepjátékos dolgok.

2020. febr. 22. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
van olyan, aki szereti, van olyan, aki kevésbé. Totál változó. Nem robotok vagyunk.
2020. febr. 22. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
na igen ez jó kérdés... néha van hogy útban van az a gönc,és lehet az bármilyen "vadító" cucc az alatta lévő dolgokra tud csak az ember koncentrálni. lehet az ő esetében elég lenne ha csak egy vörös masnit viselnél,amit csak ki kell oldani :D ha rólam lenne szó, én szeretem ha vadító fehérneműben vár a nő, vagy akár egy spagettipántos testhez simuló szoknya amiről tudom hogy nincs alatta bugyi... amit írtál az is nagyon jó,én adnám :D
2020. febr. 22. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vékony pántos tanga ami keveset takar az szexi.
2020. febr. 22. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom hányan vannak olyan pasik mint én, hogy soha nem szerettem ha egy lányon/nőn nincsen melltartó. Tudom hogy nem valami kényelmes de valahogy mégis olyan mintha például nem venne fel alsót.

Szóval én rajongok az olyan nőkért akik imádják a fehérneműket és szeretik is hordani. Kedvencem például a nőcis body-k és a szép csipkés kétrészesek. Egyébként nem szoktam azonnal levenni a lányról hanem kibontom mint egy ajándékot. :-)

2020. febr. 23. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!