Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a férfiak számára az izgatóbb, jobb? 22L
Figyelt kérdés
Ha egy lány már sok pasival szexelt, vagy ha nincs sok tapasztalata még, és inkább tanítgatni kellene még?2020. febr. 13. 21:07
1/19 anonim válasza:
Számomra ha nincs sok tapasztalata.
2/19 anonim válasza:
Nekem jobb ha többel volt mivel nem szeretek tanítgatni.
3/19 anonim válasza:
ha nincs tapasztalata. szeretek tanítani és dominálni.
4/19 anonim válasza:
Engem az izgat, h minél nagyobb ribbbbi a csaj, minél több pasival dugatta magát. Vagy dugassa miközben velem van.
5/19 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha sok pasival volt: tapasztaltabb, lazább és többet tud.
Nem rajongok a naiv szüzikékért!
6/19 Gymnospermatophyta válasza:
Utóbbi, de azért a kettő között is van átmenet. :P
7/19 anonim válasza:
Egyik sem zavar, van ahol el kell kezdeni és van aki élvezi az életet. 22/f
8/19 Clay Morrow válasza:
Mindkettő lehet izgató, de inkább a második.
9/19 anonim válasza:
Mind a kettőnek megvan a maga szépsége, részemről 51 - 49 % ban csak de az nyerne ha a lányt kicsit tanítgatni kell még...
10/19 anonim válasza:
Szűz pasinak a tapasztalt.
Nekem a tapasztalatlan, formálható lány jönne be jobban.
48Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!