Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttad már tesodat meztelenül?
Figyelt kérdés
Veletlenul tortent vagy nem vagytok szegyenlosek?
Korotokat is ird le, es azt hogy te fiu vagy lany vagy.
2020. febr. 22. 16:45
1/10 anonim válasza:
Láttam és nem vagyunk szégyenlősek hugomat is öcsémet is 26/ F
3/10 anonim válasza:
Igen, a szüleimet is, nem csinálunk belőle nagy ügyet.
N
5/10 anonim válasza:
Öcsémet gyakran látom meztelenül, közös szoba előnye/hátránya ki hogy értelmezi, nem vagyunk szegyenlősek simán elvagyunk ruha nelkul egymas előtt nyárom
Nővérem külön szobába van, őt is lattam már ruha nélkül, de csak régebben, ő azért takargatja magát, meg előtte nyilván mi se vagyunk meztelen
Szülőket soha, undi lenne xd
6/10 anonim válasza:
Igen sokszor, nem vagyunk szégyenlősek
16L
7/10 anonim válasza:
Gyerekkorban nyilván. Amúgy azt leszámítva a bátyámat egy párszor de csak hátulról és csak véletlen mert zuhanyzás után gondolta átfut gyorsan a szobájába én meg véletlen pont akkoe jöttem ki az én szobámból:D
8/10 anonim válasza:
Igen, mert nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt, pedig ellenkező neműek vagyunk.
16L
9/10 anonim válasza:
Igen láttam.
Nem véletlenül történt.
L
10/10 anonim válasza:
Láttam már a tesómat meztelenül.
Megbeszélés alapján, mert ellenkező neműek vagyunk.
Lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!