Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi, és miért a kedvenc szex póza? 20/L
Romantikusabb, nyugisabb szeretkezéshez, szüzesség elvételhez a jó öreg misszionárius, látom az arcát, tudunk közben csókolózni, a nyakát puszilgatni, közel van egymáshoz a testünk.
Durvuláshoz, alkalmi szexhez kutya, abban tudom a legmélyebbre betolni és legkeményebben megdugni, plusz el is fenekelhetem.
Szóval nem mindegy hogy kivel, és milyen hangulatban szexelek.
21F
Lovagló, kutya, és amikor az ölemben van a lány és én ülök egy kanapén. Nem tudom mi ennek a póznak a neve.
F
69.
Szeretem a punci ízét, illatát, látványát. Jobban felizgat ez így együtt, mint amikor csak érzem, hogy a farkam egy meleg lyukban van. Ezen kívül nagy felületen van testkontaktus. A legjobb, amikor egyszerre élvezünk el ebben a pózban. Bedugom a nyelvem a punciba, érzem, hogy lüktetve összehúzódik, közben spriccel az ondó a párom szájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!