Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok errôl? Gáznak tartjátok? 19/F
Alapbol tudok a szexben es szeretek is normalis ferfikent viselkedni, viszont izgat engem az, hogy a csaj engem kezeljen nokent, es noi ruhakat viseljek, noiesen viselkedjek, stb. Sosem tudtam ezt a vagyam megelni meg, es nem is mondtam senkinek. Olyan szinten kialakult mar ez a fétis bennem hogy van sajat melltartom es sajat bugyim amit maszti kozben szoktam felvenni.
Olyan elkepesztoen jo erzes mikor rajtam van a bugyi es a melltarto, hogy el sem tudom mondani. Amikor felveszem, szeretek noiesen mozogni, fogdosni magam, stb, es nagyon el tud lazitani engem maga az erzes es a tudat hogy ez van rajtam, es megnyugtato is maszti kozben.
Viszont emellett tenyleg tudok normalis is lenni es a rendes szerepemet betolteni, viszont neha ram tor az ilyen vagy is es vagyom erre.
Mit gondoltok errol, lanyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!