Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, izgatónak tartjátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, izgatónak tartjátok a chat szexet?

Figyelt kérdés
Volt egy két lány a múltamban és sokszor ők vettek rá, hogy írjam le mit csinálnék velük és küldjek képeket is magamról, persze cserébe ezt ők is megtették. Arra lennék kíváncsi vajon csak ők voltak ilyen típusok vagy a lányok nagy része szintén izgatónak tart egy ilyen közös maszturbálást chat-en keresztül? :) 25/F

2020. febr. 11. 11:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Èn is szeretek ilyet csinalni
2020. febr. 11. 11:24
 2/20 anonim ***** válasza:
95%
Ők fiúk voltak. Ebben biztos lehetsz. :D Ez a tipikus esete annak, mikor egy pasi annyira nem érti a nőket és a gondolkodásukat, hogy lazán elhiszi, hogy egy lány nemhogy belemegy chatsex-be egy ismeretlennel, hanem még külön keresi is...
2020. febr. 11. 11:27
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
A következő az lesz hogy a lányok odamentek hozzád az utcán és könyörögtek hogy dug meg őket, mi?
2020. febr. 11. 11:38
 4/20 anonim ***** válasza:
96%
Megmondom, mi a baj. En felizgulni fel tudok, de kielegulni garantaltan nem. Nekem valodi szex kell, es mar vagy kilepek a chatbol, vagy extra szexi pasikkal, akik nem kovetelozo onzo bunkok es tarsasagot is jelentenek, egy darabig benne vagyok olyan virtualis baratsagban, amiben ez is van. Es par ezer kilometer miatt csak igy tudunk tenyleg.
2020. febr. 11. 12:21
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

Chatszexelni a pasik szoktak egymással, csak az egyik mindig nőnek adja ki magát.

Egy nőnek nem elég inger hogy valaki leírja hogy mit tenne vele ha most ott lenne.

2020. febr. 11. 13:09
 6/20 anonim ***** válasza:
30%

Nőknek nem elég inger? Láttál te már nőt? Beszéltél is vele?

Az erotikus irodalmat jórészt a nők vásárolják, olvassák, a férfiak legalább látni akarják, de még inkább csinálni.

Pont, hogy a nők izgulnak betűkre, ha azok jó sorrendben vannak.

2020. febr. 11. 13:18
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok.

És igen, én is olvasok erotikus irodalmat, de azt össze sem lehet hasonlítani egy interaktív élménnyel, amilyen a chatszex.

Az egyáltalán nem vonz. Vagy a kis passzív könyveim, vagy hús-vér pasi. Egy chaten bohóckodni nem akarok mert szánalmasnak tartom.

2020. febr. 11. 13:29
 8/20 anonim ***** válasza:
92%

Rossz hírem van: valószínűleg pasiknak küldtél képet és netről letöltött képeket kaptál :D

Ettől még előfordulhat, kb. 500-ból egy nő, 50 magát nőnek kiadó pasi. Arra az egy nőre meg 500 pasi fog jutni. Élőben viszont 500-ból 500 nő szereti - persze csak a megfelelő emberrel. Ergo próbáld inkább élőben az izgalmasabb is :)

2020. febr. 11. 14:15
 9/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Bár egyszer kifogtam egy olyan pasit, aki elképesztően jól írt, vele élveztem, de valójában értelme sok nincs. ő is csak felhúzott, és annyi eredménye lett, hogy majd' megőrültem, hogy itt legyen :D
2020. febr. 11. 14:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Volt már részem szexchatben többször is, de csak egyszer élveztem. S akkor is nagy szerepet játszott a fantáziám. Amit a másik írt, az csak az alap volt. (Olyan sztorit talált ki, amit könnyen tudtam továbbgondolni). :)

Pénteken leszek 19 / L

2020. febr. 11. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!