Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, izgatónak tartjátok a chat szexet?
Chatszexelni a pasik szoktak egymással, csak az egyik mindig nőnek adja ki magát.
Egy nőnek nem elég inger hogy valaki leírja hogy mit tenne vele ha most ott lenne.
Nőknek nem elég inger? Láttál te már nőt? Beszéltél is vele?
Az erotikus irodalmat jórészt a nők vásárolják, olvassák, a férfiak legalább látni akarják, de még inkább csinálni.
Pont, hogy a nők izgulnak betűkre, ha azok jó sorrendben vannak.
Nő vagyok.
És igen, én is olvasok erotikus irodalmat, de azt össze sem lehet hasonlítani egy interaktív élménnyel, amilyen a chatszex.
Az egyáltalán nem vonz. Vagy a kis passzív könyveim, vagy hús-vér pasi. Egy chaten bohóckodni nem akarok mert szánalmasnak tartom.
Rossz hírem van: valószínűleg pasiknak küldtél képet és netről letöltött képeket kaptál :D
Ettől még előfordulhat, kb. 500-ból egy nő, 50 magát nőnek kiadó pasi. Arra az egy nőre meg 500 pasi fog jutni. Élőben viszont 500-ból 500 nő szereti - persze csak a megfelelő emberrel. Ergo próbáld inkább élőben az izgalmasabb is :)
Nem. Volt már részem szexchatben többször is, de csak egyszer élveztem. S akkor is nagy szerepet játszott a fantáziám. Amit a másik írt, az csak az alap volt. (Olyan sztorit talált ki, amit könnyen tudtam továbbgondolni). :)
Pénteken leszek 19 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!