Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadható ár 15-20 ezer forint egy órára egy prostival? Vagy ti soknak tartjátok?
nem mind1 az hogy elfogadhato e vagy sem? ennyi a piaci ar. egy uj kocsi is 5 milla, sokallhatod, de attol meg nem fogjak odaadni olcsobban...
tornazd fel a fizukadat es akkor nem faj majd kikohogni.
Alapból defektesek akik csak pénzért kapnak szexet.
L
#7: Honnan szedsz ilyen badarságot? :D
Én pocakos 43-as vagyok, de a mai napig mindig megszerzem akit akarok.
Nyílván nem megyek kikent pláza barbikra, bár volt azért szerencsém ilyenhez is a WestEnd WC-ben ;)
Szóval sosem értettem, hogy miért és kinek van szüksége prostikra. Reggel tárkereső megnyit, este kufirc...
Minden pasi sír hogy mennyibe kerül egy bnő,pedig ha belegondolsz egy átlagos csaj esetében veszel neki ajándékot névnapjára,szülinapjára,karácsonyra,meg valentin napra meg max nőnapra és kijössz durván 30-50k-ból évente,ráadásul ha viszont szeret,akkor ha nem is olyan nagyságrendben de ő is meglep valamivel téged,bár elég f@asz aki ebben mér egy párkapcsolatot.
A rosszlányok qrváinál 10-15k/óra az átlag vidéki ár,ezalatt még a legótvarabb cigus csajok sem hirdetnek manapság,max taktaharkányon meg kukutyinban,a fullos magyar puncik 25-40 közt vannak fél órára és kb 5 nappal előre időpontot kell fogadni náluk...
Én is voltam ilyen csajnál nem tagadom,nem is vagyok egy szent,viszont (felmérve a saját határaim és helyzetem) kijelenthetem hogy ilyeneket akik ilyen ársávban mozognak mint amit leírtál,nagyon pipogyának meg rondának kell lenni hogy ne tudj felszedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!