Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ki mennyi szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ki mennyi szexet igényel egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Vagy kapcsolat nélkül. Van részetek az igényeiteknek megfelelő számú együttlétben?

2020. febr. 22. 09:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Napi 1-gyel is ugyanilyen boldog lennék mint a heti 2-vel
2020. febr. 22. 10:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Napi 1 kb

Sajnos nem kapom meg

2020. febr. 22. 11:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, de azért hozzászólok. A közkeletű sztereotípiák szerint a férfiaknak mindig csak AZON jár az eszük, állandóan csak AZT csinálnák, stb. Közben meg egyre inkább azt hallom-látom, hogy pont a férfiak azok, akik kihúzzák magukat a szex "kötelessége" alól. Fáradt vagyok, nem érek rá, holnap korán kelek- ezek a dumák pár évtizede még a nők kifogásai voltak. Én el sem tudom képzelni, hogy ott vár az ágyban egy kiéhezett nő, én meg a számítógép előtt kuksoljak (rosszabb esetben maszturbáljak), pedig mennyi, de mennyi ilyen esetről hallok...

A férfiak nem képesek megérteni, hogy a nőknek a szex nem csak a dugásról és az orgazmusról szól, hanem a törődésről, az együttlétről, az érintésről is. Már egy kis fantáziával is hatalmas dolgokat lehet elérni. A múltkor szépen kiöltözve indultunk valahová, mikor is egyszer csak a falnak döntöttem a barátnőmet, szoknya felránt, bugyi félrehúz, egy kis ujjazás, aztán adj neki. Teljesen bezsongott tőle, állítása szerint hetekig a hatása alatt volt, pedig nem az volt élete legnagyobb orgazmusa.

2020. febr. 22. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!