Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki mennyi szexet igényel egy kapcsolatban?
Napi 1 kb
Sajnos nem kapom meg
Férfi vagyok, de azért hozzászólok. A közkeletű sztereotípiák szerint a férfiaknak mindig csak AZON jár az eszük, állandóan csak AZT csinálnák, stb. Közben meg egyre inkább azt hallom-látom, hogy pont a férfiak azok, akik kihúzzák magukat a szex "kötelessége" alól. Fáradt vagyok, nem érek rá, holnap korán kelek- ezek a dumák pár évtizede még a nők kifogásai voltak. Én el sem tudom képzelni, hogy ott vár az ágyban egy kiéhezett nő, én meg a számítógép előtt kuksoljak (rosszabb esetben maszturbáljak), pedig mennyi, de mennyi ilyen esetről hallok...
A férfiak nem képesek megérteni, hogy a nőknek a szex nem csak a dugásról és az orgazmusról szól, hanem a törődésről, az együttlétről, az érintésről is. Már egy kis fantáziával is hatalmas dolgokat lehet elérni. A múltkor szépen kiöltözve indultunk valahová, mikor is egyszer csak a falnak döntöttem a barátnőmet, szoknya felránt, bugyi félrehúz, egy kis ujjazás, aztán adj neki. Teljesen bezsongott tőle, állítása szerint hetekig a hatása alatt volt, pedig nem az volt élete legnagyobb orgazmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!